Black Friday – Ocazia să vezi care dintre băuturi sunt originale

Black Friday, în traducere ”vinerea neagră” este un termen asociat unei zile de noiembrie în care magazinele scot la vânzare produse cu prețuri mult mai scăzute față de restul anului. Acest lucru atrage după sine un val nemăsurat de cumpărători, care aproape golesc rafturile cu produse mai atractive.

Practic, Black Friday este ziua din an așteptată de toată lumea pentru că permite oamenilor să cumpere produse pe care la preț întreg nu și le permit sau nu li se pare avantajos. Pe nișa băuturilor alcoolice Black Friday dă startul aprovizionărilor pentru masa de Crăciun, a petrecerii de Revelion sau a suplimentării cu băuturi de colecție a barului personal.

Fiecare magazin de băuturi alcoolice are propriile strategii prin care își doresc să vândă cât mai mult, însă pentru a face cumpărături sigure și avantajoase trebuie să cunoști câteva reguli simple ce țin de cel mai important aspect al acestora: originalitatea.

Prețul unei băuturi alcoolice de Black Friday

Prețul unei băuturi alcoolice este direct proporțional cu calitățile și caracteristicile ei. Băuturile de calitate, concepute după metode tradiționale și elaborate, din ingrediente atent selecționate și care necesită un timp de învechire mai îndelungat sunt cele mai scumpe. De Black Friday discount-ul aplicat pentru ele nu poate fi foarte mare pentru ca nu va fi rentabil și va atrage după sine suspiciunea originalității.

Prețul unei băuturi alcoolice originale se calculează de fiecare comerciant sau producător ținând cont de propriile principii.

Black friday este o ocazie și pentru cei ce fac băuturi contrafăcute să vândă. În goana după vânarea prețurilor mici, unii oameni omit să verifice cel mai important aspect: originalitatea produsului. Citește în continuare și află care sunt cele mai importante caracteristici la care trebuie să te uiți. 

Cum recunoști o băutură originală?

Piața băuturilor alcoolice este foarte mare, iar în preajma Black Friday-ului ofertele la băuturi sunt care mai de care mai  tentante. Pentru a deosebi băuturile originale de cele contrafăcute, urmărește câteva lucruri esențiale.

Prețul

Prețul este cel mai important aspect în această perioadă. O băutură de calitate și originală nu poate avea un preț dubios de mic. Spre exemplu, o șampanie franțuzească ce aparține unui brand celebru cum e Moet & Chandon nu poate avea un preț mic sau un discount mare aplicat pentru că nu ar aduce profit, atrăgând astfel și un semn de suspiciune în ceea ce privește originalitatea. 

Sticla

Băuturile cu renume sunt îmbuteliate în sticle speciale ce au o formă neobișnuită, cu margini frumoase și forme reliefate. Atunci când alegi băutura, fii atent la următoarele lucruri ce țin de aspect:

  • Forma sticlei
  • Forma gâtului sticlei
  • Inscripțiile și imaginile reliefate
  • Materialul din care este confecționată

Timbrul de accize

Timbrul de accize este imprimat pe o hârtie specială, cu fibre colorate, toate cifrele și codurile sunt clare, vizibile și se pot citi ușor. Timbrul trebuie să fie atașat absolut drept.

Dacă ții cont de aceste criterii, cu siguranță vei reuși să alegi o sticlă de băutură alcoolică originală.

O băutură alcoolică de calitate înseamnă practic o investiție în tine. Momentele de relaxare pe care le petreci împreună cu familia sau cu prietenii cer lucruri calitative, băuturile alcoolice contribuind la menținerea stării de bine. 

loading...
loading...