BISERICA urma să fie DEMOLATĂ peste o ZI și MUNCITORII strângeau tot ce mai RĂMĂSESE VALOROS când au găsit o TRAPĂ care ducea ÎN ADÂNCURI. Ce au descoperit acolo e INCREDIBIL. VIDEO

O echipă de muncitori a făcut o descoperire incredibilă.

Muncitorii ridicau plăci de ciment de pe podeaua bisericii St Mary-at-Lambeth, din Marea Britanie, Canterbury, atunci când au găsit o mică intrare în ceea ce părea să fie un mormânt.

După ce au legat un telefon de un băț și l-au coborât prin gaură, au văzut cel puțin 20 de sicrie. S-a dovedit că sicriele conțineau rămășițele lumești ale lui Richard Bancroft, cel care a supervizat producția variantei Bibliei care este cunoscută în istorie drept Biblia Regelui James. Tot acolo erau și rămășițele altor clerici, precum John Moore și a soției lui, Catherine Moore.

Conform documentelor bisericii, se pare că alți 3 arhiepiscopi sunt îngropați acolo: Frederick Cornwallis (care a lucrat între anii 1768-1783) Matthew Hutton (1757-1758) și Thomas Tenison (1695-1715).

Descoperirea ar fi putut să nu fie făcută niciodată dacă biserica nu ar fi fost scoasă din folosință în 1972 și dacă în acest an nu i s-ar fi plănuit demolarea.

Iată un material video despre ce au găsit, privește cum arată înăuntru:

loading...
loading...