Bicicleta electrica te duce la destinatie fara transpiratie

Un drum cu mijloacele de transport in comun poate deveni un adevarat calvar in sezonul cald. Lipsa aerului conditionat si aglomeratia iti pot taia tot cheful de munca. Chiar si sofatul prin traficul aglomerat nu e deloc o bucurie. Atunci varianta ramane o bicicleta electrica, asa incat sa te poti strecura cu usurinta si sa transformi mersul la serviciu intr-o adevarata placere.

Ca sa strabati Capitala dintr-o parte in alta ai putea avea nevoie chiar si de doua ore. Si nu doar Bucurestiul, ci oricare dintre marile orase ale Romaniei. Cand te grabesti mai tare apare cate un blocaj in trafic care iti da peste cap tot programul. Si atunci iti pui intrebarea: care este cea mai buna varianta pentru a evita aglomeratia si traficul intens? Toti cei care au probat-o pana acum iti vor spune intr-un glas: bicicleta electrica.

De ce o bicicleta electrica?

Probabil ca oricine a avut in copilarie o bicicleta clasica, poate chiar o bicicleta Pegas. Stim cu totii sa pedalam, chiar daca n-am mai facut-o de doua, trei decenii. Dar, vorba aceea, mersul pe bicicleta nu se uita niciodata.

Ce-ar fi daca in locul unei bicle obisnuite ai opta pentru o bicicleta electrica? Aceea cu motor, care se incarca la priza si care “merge” in locul tau o buna bucata de drum!

Pegas, brandul romanesc de biciclete, are in oferta sa o gama bogata de biciclete electrice, asa incat sa poata satisface chiar si cele mai pretentioase persoane.

Fie ca alegi o bicicleta cu un aspect minimalist, precum Camping Dinamic E-Bike, una robusta, precum Suprem Dinamic E-Bike, sau una cu alura retro, asa cum este Partizan E-Bike, experienta condusului pe doua roti va fi una cu totul si cu totul speciala.

Nu vei mai transpira dand la pedale kilometri intregi, pentru ca bicicleta electrica se cam conduce singura. Evident, trebuie sa fii atent la obstacole, sa iei curbele bine, insa nu vei apasa prea mult la pedale, caci poti trece dintr-o viteza in alta fara pic de efort.

Pana la 40 de kilometri poti parcurge cu o singura incarcare de cateva ore la priza. Adica, te poti duce si te poti intoarce de la serviciu sau de la o intalnire fara nicio grija ca ramai in pana.

Bicicleta electrica Pegas este o alternativa ecologica la masinile clasice pe benzina sau motorina. In plus, te scuteste si de chinul gasirii unui loc de parcare, intrucat poate fi depozitata oriunde. Bineinteles, e important sa o asiguri cu un sistem antifurt. De asemenea, daca optezi pentru o bicicleta electrica pliabila, asa cum este Pegas Camping Dinamic, esti si mai castigat, intrucat o poti depozita si sub birou.

Si din punct de vedere al pretului, bicicletele electrice Pegas se dovedesc o alegere inspirata. Astfel, preturile variaza undeva intre 1.000 si 1.700 de euro, iar la data publicarii acestui articol Pegas ofera reduceri consistente de pret.

Nu uita nici de accesorii pentru bicicleta Pegas. Ochelari, casti de protectie, sisteme antifurt, mansoane sau ghidoline, le gasesti pe toate in magazinul online bicicletapegas.ro.

loading...
loading...