Bianca Dragusanu, adevarul despre cum face ea toti banii! „Nu vreau sa ma laud, dar eu…” Puțini știau asta despre ea:

Bianca Drăgușanu abia are timp să mai doarmă! Vedeta este prinsă între filmările pentru emisiunea „Te vreau lângă mine”, rolul de mamă dar și afacerile în care este implicată. Blondina are mai mult surse importante de venit și își construiește o adevărată avere cu ele.

Bianca Drăgușanu este împlinită pe toate planurile. Toate merg să-i meargă ca pe roate, atât pe plan personal, cât și pe cel profesional. În ultimii doi ani, prezentatoarea a avut o ascensiune spectaculoasă în carieră. A preluat cârma emisiunii „Te vreau lângă mine”, pe care înainte o prezenta Gabriela Cristea, a fost ambasador de brand pentru firme cunoscute din România, iar acum are propria afacere cu rochii de seară. Business-ul Biancăi se bucură de un real succes.

Deși muncește din greu, Bianca Drăgușanu nu vrea să dezvăluie ce cifre face, pentru că nu consideră că este tocmai elegant. Mai ales pentru că, spune ea, „alții muncesc de le sar capacele pentru banii ăștia”.

„Nu vreau să mă laud, dar mă aflu chiar și în Piața Unirii, pe un bloc, la înălțime. Reprezint o firmă de make-up românească și sunt mândră de asta. Totodată, sunt imaginea unui site de extensii de păr natural, tot o firmă românoască. E ceva pentru dive. Sunt și imaginea unui salon de înfrumusețare, promovez și un salon de remodelare corporală. Aș putea să enumăr până mâine, dar sunt foarte multe taxe te plătit la stat. Câștig bine și din afacerea de rochii de seară și de mireasă, mulțumesc lui Dumnezeu. Cheltuielile sunt mari însă și ele, așa este când ai un copil. Nu pot să spun exact cât câștig, să dau cifre, pentru că sunt alți oameni care muncesc de le sar capacele, ca să zic așa, pentru banii ăștia”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru wowbiz.ro.

loading...
loading...