Beneficiile unui dezumidificator pentru o viata sanatoasa si confortabila

Mentinerea unui nivel de umiditate optim in locuinta este un aspect pe care majoritatea dintre noi, de cele mai multe ori, il scapam din vedere. O locuinta in care se poate respira un aer curat si proaspat este, inainte de toate, o oaza de sanatate si confort.

Una dintre cele mai simple solutii pentru asigurarea nivelului de umiditate optim in locuinta este achizitionarea unui dezumidificator. Daca acesta are si functie de purificare, te va ajuta si mai mult la curatarea aerului din locuinta. Un astfel de model este D23 Classy, produs de Aleco Air.

Lipsa unui dezumidificator in locuinta poate duce la aparitia unei serii de neplaceri, precum umezeala excesiva, mucegai, igrasie, dar si la declansarea unor afectiuni precum alergii, dureri de cap, infectii ale cailor respiratorii sau iritatii. Foarte important de precizat este faptul ca cei mai predispusi la aceste consecinte neplacute sunt copiii.

Avantajele achizitionarii dezumidificatorui si purificatorui de aer D23 Classy

  • Aer proaspat si curat – datorita filtrelor HEPA + Carbon, aerul din locuinta este filtrat si purificat, eliminandu-se astfel peste 99% dintre particulele de praf care pot provoca alergii. Mai mult, datorita filtrului de carbon aerul este reimprospatat prin neutralizarea mirosurilor neplacute.
  • Combate efectele uscarii rufelor in casa – mai ales pe timp de iarna, cand suntem nevoiti sa uscam hainele in casa, utilizarea unui dezumidificator va asigura o uscare rapida a hainelor, absorbind umezeala acestora si evitand formarea unui miros neplacut de umezeala. De altfel D23 are functia speciala de Uscare Rufe ce selecteaza un mod optim de functionare al aparatului pentru acest scop.
  • Protejeaza echipamentele electronice din locuinta – utilizarea unui dezumidificator asigura si o buna functionare a echipamentelor electronice sensibile la umezeala, prelungindu-le astfel durata lor de viata.

De asemenea, D23 Classy are si un consum redus de energie, este mobil si foarte simplu de intretinut. Dispune de caracteristici precum lumina de semnalizare (la umplerea completa a rezervorului), racord de eliminare externa a condensului, functie de „Blocare copii” – indispensabila intr-un spatiu in care locuiesc copii sau animale, dar si functia de memorare a setarilor in cazul unei pene de curent.

Daca te-ai decis sa achizitionezi un dezumidificator pentru locuinta sau spatiul de birouri in care iti petreci o mare parte din timp – un sfat important este acela de a alege un aparat corect dimensionat. (Modelul prezentat mai sus este recomandat pentru suprafete de pana la 45-55mp. De asemenea, alege intotdeauna un produs in concordanta cu functiile pe care le cauti.

Si nu uita: pune intotdeauna sanatatea ta si a familiei pe primul loc!

loading...
loading...