Bebelușul ei refuza să sugă de la SÂNUL STÂNG, apoi mama observă ceva CIUDAT și își dă seama că viața ei s-a sfârșit. Uite la ce trebuie să fim toți atenți, dacă nu vrem să pățim ca ea

Nou-născutul lui Shakti Dalal se purta foarte ciudat în momentul în care încerca să îi dea să sugă de la sân. Cea mică nu voia să se hrănească de la cel stâng, fapt care pe mama care mai avusese expriența alăptării cu ceilalți doi copii ai ei, a îngrijorat-o foarte tare.

Ea producea lapte de la ambii sâni, apoi a observat ceva ciudat la cel stâng – un nodul care era situat la subrațul stâng. Iată ce a declarat ea despre asta în 2015: ,,Am dezvoltat o masă la subraț, am vrut să merg la medic să verific, toți au spus că este doar din cauza laptelui, dar nodulul devenea din ce în ce mai mare”.

Văzând că totul se înrăutățește, Shakti a mers la medic pentru un test, acolo i s-a zis că are cancer la sân care se răpândise la patru dintre ganglionii ei limfatici: ,,Am făcut o mamografie și o biopsie în aceeași zi. Am aflat pe loc că am cancer la sân”.

Femeia crede acum că dacă bebelușul ei nu ar fi refuzat să se hrănească din sânul stâng, ar fi trecut prea mult timp și probabil că nu ar mai fi fost în viață pentru că și-ar fi dat seama prea târziu. Medicii spun că e foarte ușor ca mamele care alăptează să rateze simptomele cancerului, nodulii nu sunt de obicei băgați în seamă din cauza faptului că sunt puși pe seama laptelui.

Shakti a început să facă tratament cu chimioterapie la numai o săptămână de la aflarea diagnosticului. A rămas pozitivă pe timpul tratamentului, și a învins boala! Fetița ei a devenit mica ei eroină!

Din fericire, fetița a avut un al șaselea simț pentru detectarea cancerului și i-a salvat viața mamei sale! Un început de viață extraordinar, nu credeți?

Iată un material video despre această poveste:

loading...
loading...