Băuturile de colecție – un cadou de nerefuzat pentru bărbați

Bărbații adevărați sunt definiși de putere, de caracter și de atitudine. Unui astfel de bărbat nu-i poți oferi cadouri care să nu-l reprezinte. Știm cu toții că alegerea unui cadou nu este o sarcină tocmai simplă, iar când vine vorba despre bărbați lucrurile devin și mai complicate. Fie că este vorba despre o rudă apropiată cum este tatăl sau fratele tău, sau vorbim despre bărbați pe care tu-i admiri, cum sunt partenerii de afaceri, cadoul pe care-l oferi cu diferite ocazii trebuie să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Băuturile alcoolice de colecție reprezintă un astfel de cadou inedit destinat bărbaților puternici. Cu o asemenea alegere este imposibil să dai greș, așa că astăzi ți-am pregătit o selecție din care poți alege ceva ce știi că preferă.

Șampania- emblema eleganței și a rafinamentului

Șampania este o băutură consumată cel mai mult la evenimente importante, petreceri reprezentative sau sărbători speciale. Cu o istorie interesantă, care datează de aproximativ 500 de ani, șampania este o băutură delicată, cu o textură mătăsoasă și gust fin.

Moet & Chandon Ice Imperial Champagne

Moet & Chandon este cunoscută în toată lumea datorită calității excepționale și de neegalat  a șampaniei pe care o creează. Compania a fost înființată în anul 1743, iar de atunci transmite din generație în genrație acel ”savoir-faire” ce diferențiază șampania Moet de celelate sortimente.

Moet & Chandon Ice Imperial Champagne are o aromă minunată reprezentată de fructe exotice și fructe de pădure. Aceasta se servește alături de deserturi proaspete, fructe de mare sau platouri cu mezeluri. 

Moet & Chandon Ice Imperial Champagne reprezintă un cadou excepțional potrivit pentru un bărbat puternic, dar delicat și sensibil în același timp.

Whisky- băutura bărbaților puternici

Whisky-ul este o băutură alcoolică preparată prin distilarea cerealelor, precum sunt orzul, ovăzul sau secara. Cele mai bune sortimente de whisky sunt produse în Scoția, Irlanda, Canada și Statele Unite. De asemenea, whisky-ul este una dintre cele mai populare și apreciate băuturi alcoolice de pe glob, fiind considerată o băutură puternică.

Whisky Macallan Terra

Whisky Macallan Terra este considerat a fi o băutură de colecție ce face parte din coleția Quest a celebrei distilerii Macallan. Macallan este reprezentantul single malt-urilor din întreaga lume fiind admirat și celebru pentru aromele sale sofisticate.

Whisky Macallan Terra are un gust deosebit și intens, în care se regăsesc note de caramele, fructe uscate dulci și mirodenii bogate în lemn. Mirosul este reprezentat de arome de ciocolată, caise și căpșuni, iar finish-ul este lung și persistent.

Coniacul – rafinament la superlativ

Coniacul este un distilat din vin învechit, ce are culoarea chihlimbarului și aromă fructată. Acesta este o băutură emblematică pentru Franța ce provine din regiunea Cognac. Cu o istorie autentică în spate, un proces de producție complex și arome extraordinare, coniacul este o băutură rafinată, degustată de bărbații care adoră bunul gust și eleganță.

Coniac Martell XO

Casa Martell este recunoscută pe plan mondial datorită băuturilor extraordinare pe care le produce. Coniac Martell XO are un caracter complex și profund, dat de nuanțe și texturi captivante. Designul sticlei este unul interesant ce amintește de spiritul vizionar și creativ al lui Jean Martell.

Coniac Martell XO are în componență un buchet aromatic dominat de note fructate, arome dulci  și condimente. Acesta este ideal pentru a fi oferit cadou, fiind o băutură de colecție și se servește la ocazii speciale.

Dacă te afli în căutarea unui cadou impresionat pentru un bărbat special, Alcool Discount este locul în care îl vei găsi.

 

 

 

loading...
loading...