Bărbatul și-a invitat toți prietenii, a cumpărat un inel de logodnă, toți credeau că o va cere de soție, dar ce a făcut înainte să iasă din cameră i-a înmărmurit. Ce i-a spus femeii de față cu toți a distrus-o

De ce înșală oamenii? Atât bărbații, cât și femeile înșală din motive diferite – dar acele motive nu înseamnă că acțiunile lor sunt justificate. Dacă relația ta nu merge, pune-i capăt și găsește pe altcineva. Această femeie, însă, a ales să-l înșele pe cel care o iubea atât de mult încât a prezentat-o chiar și fiului lui.

Bărbatul nu a dorit să o lase să scape nepedepsită, așa că a decis să se răzbune în mare stil: a înscenat o cerere în căsătorie falsă în cadrul unei petreceri la care participau toți prietenii lor, dar și zeci de necunoscuți din restaurant.

Totul a fost filmat. În clipul care a devenit viral pe Youtube, bărbatul poate fi văzut stând în picioare, descriind cât de mult își iubește prietena, care stătea chiar lângă el. Ținea în mână o cutie cu un inel în ea, de parcă ar fi fost gata să o ceară în căsătorie.

Dar apoi s-a uitat către partenera lui și i-a zis: ,,Te-am iubit la nebunie, te-am prezentat fiului meu și am vrut să îmi petrec tot restul vieții cu tine”.

În acest moment oamenii erau emoționați, dar ce s-a întâmplat apoi a fost complet neașteptat. Bărbatul a lansat bomba: a spus tuturor că tocmai a aflat că prietena lui îl înșela. Apoi aruncă inelul pe masă și iese din încăpere.

Înainte de terminarea clipului, oamenii care au asistat la toată scena pot fi văzuți vorbind între ei, complet șocați. Unii internauți chiar sunt sceptici, ei cred că tot clipul ar putea să fie fals:

loading...
loading...