Bărbatul de 47 de ani a forțat-o pe fata de 17 să se căsătorească cu el, dar ce s-a întâmplat la nuntă a uimit o lume întreagă. Cine era soțul și ce a făcut mireasa la nuntă a lăsat pe toți invitații în lacrimi

Orice femeie vrea să se căsătorească la vârsta potrivită, cu persoana potrivită. A avea o nuntă perfectă este visul tuturor, dar o nuntă în cadrul căreia mireasa este forțată să spună „da”, este ceva în mod clar complet greșit. Din păcate, în multe părți ale globului mulți copii și adolescenți sunt forțați să se căsătorească cu soți mai în vârstă, din cauza tradițiilor din țările respective. Fetele tinere care se căsătoresc prea devreme vor deveni dependente de soții lor bătrâni și nu sunt pregătite nici emoțional, dar nici fizic pentru a deveni soții și mame.

Familia lui Kheda Goilabiyev a fost amenințată cu „consecințe neplăcute” de către Nazhud Guchigov, în vârstă de 47 de ani, șeful poliției din localitate, dacă refuză să își căsătorească fiica cu el, chiar dacă aceasta are doar 17 ani. Tânăra arăta minunat în frumoasa rochie de mireasă, dar nimic nu i-a putut ascunde tristețea.

Potrivit ziarelor locale, bărbatul mai are o soție și un fiu mult mai mare decât noua lui mireasă. Părinții fetei nu au fost de acord cu căsătoria, dar nu au avut de ales din moment ce șeful poliției a amenințat că o va răpi pe fată dacă se opuneau.

În fiecare an peste 15 milioane de fete sunt căsătorite forțat, deși sunt copii și adolescente. Dacă nu se face nimic în această privință, se estimează că până în anul 2030, 15,4 milioane de fete vor avea aceeași soartă.

Tristețea fetei apare foarte clar în toate imaginile de la nuntă:

s1

s2

s3

s4

s5

s6

CITEȘTE ȘI:

Burta fetiței de 11 ani creștea tot mai mare, toți o credeau gravidă! Medicii au rămas șocați când i-au văzut ecografia, s-au închinat când au văzut ce avea în abdomen, un caz unic în lume: „Nu mă puteam opri din plâns!”

Cherish-Rose Lavelle din Australia are 11 ani și avea mari dureri, în plus, personalitatea i se schimbase. Doctorii au crezut inițial că fata ar fi putut fi însărcinată din cauza faptului că masa din stomacul ei era foarte mare. Însă în momentul în care mama micuței a observat că aceasta începuse să piardă în greutate în mod masiv, și-a dat seama că ceva nu era în ordine.

După ce și-a dus copila la spital, Cherish a fost transportată pe loc cu avionul la un spital mai mare. Medicii au descoperit o tumoră uriașă pe ovarele ei: avea nici mai mult nici mai puțin de 10 kilograme. Acum fata face tratament prin chimioterapie, iar mama ei este nevoită să își vândă afacerea pentru a putea petrece următoarele luni alături de fiica sa, în spital.

Mama fetei mărturisește: „Când mi s-a spus că are cancer, nu mă puteam opri din plâns. Acum că mi s-a zis că se poate vindeca, sunt atât de ușurată! Acum viața mea s-a schimbat, nimic altceva nu mai contează în afară de vindecarea ei”. Acum Cherish va suporta tratamentul prin chimioterapie care se speră să micșoreze tumora, pentru ca apoi aceasta să poată fi eliminată chirurgical.

mireasa c1

 

loading...
loading...