BĂRBATUL ăsta fuma liniștit o ȚIGARĂ pe stradă, dar când a ARUNCAT-O, A EXPLODAT! Ce s-a PETRECUT chiar acolo cu CÂTEVA MINUTE înainte e ȘOCANT și totul a fost FILMAT. Uite CINE și CUM a declanșat TRAGEDIA

A arunca chiștoace pe jos este ceva inacceptabil, dar am o vagă idee că omul acesta nu va mai face asta câte zile va mai avea.

Un bărbat a decis să-și arunce țigara care era încă aprinsă într-o gaură de canalizare deschisă, în secunda următoare a avut de-a face cu ceea ce puteau fi ultimele clipe ale vieții sale. Totul a fost surprins de o cameră de supraveghere.

Filmarea a fost pusă pe canalele de socializare împreună cu un text pe ea, ceea ce vedeți chiar în centrul imaginii este un text ce încearcă să-i prevină pe oameni despre pericolele fumatului. Incidentul șocant pare să se fi întâmplat pe undeva prin Teheran, Iran, și încă nu este foarte clar ce a putut provoca explozia.

i2

Totuși, înainte ca omul nostru să arunce țigara acolo, o altă persoană a mers la aceeași gaură de canalizare și a aruncat ceea ce putem presupune că putea conține și ceva realizat dintr-un material exploziv.

Imaginile sunt cu adevărat spectaculoase, iată ce s-a întâmplat:

loading...
loading...