BĂRBATUL a MÂNCAT toate NEGRESELE COPIILOR lui, dar a aflat prea târziu că în ele NU era DOAR făină și CACAO. L-au DUS imediat la spital, dar el HABAR N-AVEA ce era în el! A ÎNCREMENIT când a auzit ce i-a spus MEDICUL

Un bărbat din Omaha, Nebraska a mâncat toate negresele copiilor lui adulți, dar când a început să bănuiască ce au pus în ele, a chemat poliția. Uite ce pățise de fapt.

Conform presei locale, cineva a sunat la poliția din Omaha pentru a-i chema să investigheze un posibil caz de supradoză. Atunci când ofițerii au ajuns la fața locului acestora li s-a spus că bărbatul de 53 de ani descărca cumpărăturile făcute din coșul de cumpărături, punându-le pe bancheta din spate a mașinii pe care o folosiseră înainte copiii lui adulți. Acesta a fost momentul în care a găsit o pungă cu patru bucăți de negresă buclucașă…

Se pare că îi era foarte foame, așa că tatăl le-a mâncat pe toate. Conform spuselor soției sale, ea și soțul se uitau la televizor când bărbatul a început să fie foarte anxios. Ea a încercat să sune pentru a-și chema copiii sau pentru a-i întreba ce puseseră în negrese, dar nu a putut să dea de ei.

Femeia a mai spus ofițerilor că nu dorește să dea numele copiilor pentru ca aceștia să nu aibă probleme cu legea. La un moment dat, însă, copiii celor doi au ajuns acasă cât timp poliția era încă la ei, aceștia i-a informat că negresele aparțineau altcuiva, dar că în ele erau mai mult ca sigur substanțe interzise, conform raportului poliției.

Ancheta în acest caz continuă.

Sursa: newsiosity

loading...
loading...