Bărbatul a căzut ÎN LAC și a văzut din GREȘEALĂ ceva CONSTRUIT PE FUNDUL LUI, avea o UȘĂ URIASĂ! Când s-a întors cu COSTUMUL DE SCAFANDRU a descoperit O CAMERĂ ÎN ADÂNCURI care i-a TĂIAT RĂSUFLAREA! E INCREDIBIL ce era de fapt CASA DIN LAC

Un loc parcă construit pentru a semăna cu locurile din povești. Uite cum arată CASA DIN LAC!

SALA DE BAL DE SUB APE, așa cum a fost numită, este de fapt o cameră subterană destinată la început pentru fumat și construită sub acoperișul unui acvariu. Oricum ar fi, este unică și este situată în Parcul Wright’s Lea.

O statuie gigantică a lui Neptun stă deasupra domului din adâncuri care ascunde o cameră secretă sub lacul din Marea Britanie. Întregul parc exprimă eleganță și opulență. A fost construit în anii 1800 de către Whitaker Wright, un om care făcea afaceri dubioase dar foarte profitabile, acesta a fost mai târziu condamnat pentru fraudă după ce ani de zile a amânat investitori, a evitat să plătească împrumuturile și i-a fentat pe cei care îi dădeau banii lor.

În 1904 acest om și-a luat singur viața cu ajutorul unei pastile de cianură în ziua în care trebuia să-și primească sentința. În urma lui a rămas aceast loc unic în lume: un lung hol leagă domul de intrarea în sala de bal care are acoperișul de sticlă colorată ceea ce face posibilă intrarea luminii care vine prin apa de deasupra.

Iată câteva imagini de poveste ale acestui loc magic:

l2

l3

l4

l5

l6

l7

l8

l9

l10

l11

l12

l13

l14

Sursa: Atlas Obscura 

 

loading...
loading...