Băieții au fost luați de la școală să îi care sicriul bătrânului singur pe lume către mormânt, apoi cineva vine la ei, le spune doar 5 cuvinte care dau tuturor fiori, de atunci niciunul nu a mai fost la fel. Ce s-a întâmplat

Șase băieți dintr-o școală din Boston, SUA, au primit în urmă cu câțiva ani o lecție pe care nu o vor uita niciodată, dar în afara sălii de curs.

A fost inițiativa lui Mike Pojman, asistentul directorului, de a lansa un program nu doar pentru a-i învăța pe elevi o lecție valoroasă, dar și pentru a da ceva înapoi societății. Băieții s-au oferit ca voluntari pentru a căra sicriul unui bătrân care murise și nu mai avea în viață niciun membru al familiei și nu avea casă, locuia într-un adăpost.

Dar după ce i-au cărat sicriul, au recitat mai multe poezii, în onoarea omului, se îmbrăcaseră elegant și păreau afectați.

Unul dintre băieți a spus: ,,Doamne, își mulțumim pentru că ne-ai deschis inimile și mințile către această muncă fizică de compasiune. Suntem aici pentru a fi martorii vieții și morții lui Nicholas Miller. A murit singur, nu a avut familie care să-i fie alături. Astăzi noi suntem familia lui. Noi suntem băieții lui. Suntem onorați să stăm împreună înaintea lui, pentru a-i sărbători viața, și să ni-l amintim după moarte, în timp ce ne dorim ca sufletul lui să primească odihnă veșnică”.

După această experiență, tinerii au primit cu siguranță o lecție valoroasă despre viață și moarte și au fost foarte fericiți fiindcă școala i-a trimis pentru a face asta. La final, unul dintre băieți a mărturisit: ,,Când faci așa ceva, ieși din balonul tău de săpun și vezi ce este cu adevărat important în viață”:

loading...
loading...