Băiatul lui Babi Minune, cel mai tânăr tată din lumea manelelor, s-a făcut mare! Avem primele poze cu el! Nu seamănă deloc cu manelistul! Foto

Băiatul lui Babi Minune, cel mai tânăr tată din lumea manelelor, s-a făcut mare! Avem primele poze cu el! Nu seamănă deloc cu manelistul! Foto

Babi Minune este unul din tăticii cei mai tineri din lumea showbiz-ului autohton. Cântărețul are un copil cu fosta sa iubită, Georgiana, acesta născându-se pe când tatăl lui avea doar 17 ani. Vestea că iubitul cântăreţ Babi Minune a devenit tătic a uimit şi bucurat o ţară întreagă în urmă cu câţiva ani. În prezent copilaşul este frumuşel foc, așa cum era și de așteptat, în plus a moştenit cele mai interesante trăsături de la părinţii lui.

Luis David Dobre, cunoscut publicului său sub numele de Babi Minune, este extrem de mândru cu fiul său cu care se și mândrește pe rețelele sociale destul de des. Manelistul își fotografiază fiul în tot felul de ipostaze, ba i-a mai și pus un nume aproape de cel din propriul lui buletin: pe băiețel îl cheamă Dobre David Rustem.

Chiar dacă Babi Minune și fosta sa iubită nu mai formează un cuplu, cei doi sunt departe de a-l neglija pe cel mic. Cei trei petrec mult timp împreună pentru ca băiatul să nu simtă lipsa niciunuia dintre părinți. Iată cum aratp fiul lui Babi Minune acum:

b1 b2 b3

 

 

CITEȘTE ȘI:

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară. Din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă

Vestea tristă a acestei dimineţi! După Ionela Prodan, o altă tragedie zguduie muzica populară: din păcate este vorba de o îndrăgită vedetă. nimeni nu se aștepta la așa ceva chiar acum! 

Maria Butaciu, celebra cântăreață în vârstă de 78 de ani se află în aceste momente la spitalul Floreasca din Capitală, în comă, în timp ce medicii încearcă imposibilul pentru a o ține în viață. Maria Butaciu a devenit cunoscută și apreciată pentru piesele sale de dragoste și dor, cu ajutorul cărora a cucerit inimile românilor de pretutindeni.

Maria Butaciu a suferit un accident vascular, iar de o săptămână de zile se află în comă. „Fiica ei stă lângă ea și o supraveghează, este disperată. Maria este internată la Spitalul de Urgență Floreasca. E în comă de o săptămână și ceva. Mă duc acum din nou la spital, să o văd”, a povestit Mioara Velicu.

Maria Butaciu s-a născut pe 19 februarie 1940, în comuna Salva, Bistrița-Năsăud. Este o interpretă de muzică populară românească din Ardeal. A urmat Liceul de muzică la Cluj, unde începe cariera sa muzicală cu Orchestra Populară a Filarmonicii din Cluj. La 1 aprilie 1961, prin concurs, vine la Ansamblul Ciocârlia al Ministerului de Interne din București. Este o interpretă a cântecelor îndeosebi din zona Bistrița-Năsăud, potrivit romaniatv.net.

De-a lungul carierei sale a colaborat cu dirijori precum Constantin Arvinte, Ion Mărgean, Paraschiv Oprea, Victor Predescu, George Vancu, Alexandru Viman.

În anul 2001 a fost numită „Cetățean de onoare al municipiului București”, notează aceeași sursă.

loading...
loading...