Băiatul de 11 ani a mers la mamă și i-a spus că simte ceva în organul intim, l-au dus imediat la spital, când au văzut medicii ce avea în el s-au închinat, l-au băgat imediat în operație. Erau 26, uite cum ajunseseră în organul copilului

Un băiat în vârstă de numai 11 ani din estul Chinei a trecut prin momente cumplite.

Copilul a început să sufere de dureri și umflături în zona intimă, iar încurând a început să urineze sânge. Conform Kankanews, băiatul, al cărui nume nu a fost dat publicității, a fost trimis la spitalul pentru copii din Wenzhou.

Dr. Wang Yongbiao, chirurg pediatru, a spus reporterilor că, în urma unei cistoscopii, a găsit bile de magnet în organul intim al băiatului: ,,Bilele sunt acum aliniate în două coloane și s-au blocat în uretra posterioară”, a declarat medicul. Acest blocaj a fost cel care i-a cauzat copilului umflăturile și durerea, dar și sângele din urină.

Medicul a mai precizat: ,,Fiecare bilă de magnet are un diametru de 3 milimetri”. Aceste mici bile de metalmagnetizate, numite Buckyballs, se pare că sunt foarte populare în China, atât printre adulți dar și printre copii.

Cum ajunseseră ele tocmai acolo? Copilul a mărturisit în cele din urmă că el singur le inserase acolo din pură curiozitate.

În cele din urmă doctorul a reușit să scoată din organismul micuțului bilele buclucașe.

Iată cum arată acest tip de bile:

j1

j2

loading...
loading...