Baba Vanga, prezicătoarea vizitată de soții Ceaușescu, a făcut o previziune neagră pentru 2017, ce se va întâmpla în lume și care e rolul salvator al României. Informații rare

Baba Vanga este numită ,,Nostradamus din Balcani”, ea s-a născut în Strumița, Macedonia de astăzi, și s-a mutat apoi în Petrici, Bulgaria. Din păcate și-a pierdut vederea din cauza unei furtuni, la doar 12 ani. Mesajele sale se refereau și la evenimente geo-politice, tocmai de aceea peste 1 milion de oameni, printre care și soții Ceaușescu, i-au trecut pragul pentru a-i afla prezicerile.

Oamenii de știință bulgari, spun că prezicerile ei s-ar fi împlinit în proporție de 70-80%.

Iată care a fost profeția Babei Vanga despre România, care a fost înregistrată la magnetofon și despre care i-a cerut nepoatei sale, Diana, să trimită mesajul și în România la data de 24 ianuarie 2005:

Vanga a spus: ,,Românii sunt oameni speciali și cu toate că Dumnezeu i-a ales pentru o nobilă misiune, din nefericire, mulți dintre ei nu mai cred în valorile lor naționale. De aceea, dacă acest mesaj – pe care am îndatorirea să-l transmit – le este adus de un străin, va fi mai bine primit de ei decât daca l-ar primi de la unul de-ai lor.”

Textul prezicerii este acesta:

,,Eu sunt prea mica pentru ca el sa vina la mine, asa ca eu transmit aceasta veste care mi-a venit de Sus si care va trebui dezvaluita in luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. In cel mult o luna de zile, aceasta profetie sa fie dusa aceluia la care voi face referire aici. Daca nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie data oamenilor din jurul lui. Sa va ajute Dumnezeu!

In bucuria acestei lumi, in Romania va fi ACELA care a fost promis lumii. Intraga lume se va bucura de nasterea lui. Dumnezeu il va ocroti intr-un loc, departe de locul unde se odihnesc strabunii sai, pana cand va veni ceasul sau. Putere de Sus el va avea! Pamantul, Apa si Focul il vor ajuta. Odata cu inceperea lucrarilor lui in aceasta lume, minciuna va disparea. Acest lucru se va intampla in 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care il va recunoaste, va fi poporul sau. Drept rasplata, va aduce acest popor pe inalte culmi ale desavarsirii din aceasta lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va calari un cal real, cu unul de fier pe care singur il va manui.”

Despre anul 2017, Baba Vanga a prezis că în acest an nu va exista liniște, adăugând și că va izbucni un război dinspre Est iar pe fondul încălzirii globale, vor muri mulți oameni, potrivit evz.ro.

Iată ce spune ea și despre anul 2018: – ,,În 2018 trenurile vor zbura pe conductoare de la Soare. Dobândirea petrolului va înceta, Pământul se va odihni”. În plus ea mai menționează: ,,Lumea va trece prin multe cataclisme și mizeria va apărea. Conștiința umană însăși se va schimba. Vremuri grele vor veni. Oamenii se vor împărți conform credinței lor. Vom asista la evenimente importante ce vor schimba destinul omului.”

Surse: evz.ro, piatza.net

loading...
loading...