Avionul decolase, dar brusc s-a întors și femeia a fost dată afară de urgență! Ea s-a opus, credea că e o greșeală, dar apoi, jos, a aflat adevărul oribil despre ce i se întâmplase și viața ei era distrusă

Peggy Uhle călătorea din Chicago către Columbus, Ohio. Avionul deja se pusese în mișcare pentru a decola, când, brusc, a întors și s-a reapropiat de poartă. În acest moment o îngrijitoare de zbor a venit la Peggy și a rugat-o să părăsească avionul.

La început femeia a crezut că era un fel de greșeală să i se spună tocmai ei așa ceva, dar stewardesa a informat-o că trebuie să își sune de urgență soțul.

Peggy, surprinsă, și-a apelat soțul și a aflat o veste șocantă despre fiul ei, care trăia în Denver. Acesta fusese rănit grav și era în comă. Rapid, Peggy a încercat să își dea seama cum ar putea să ajungă în Denver cât mai repede posibil. Dar angajații aeroportului i-au spus că totul fusese deja aranjat pentru ea. Pur și simplu i-au pus în mână un bilet de avion care i-a permis să ia cea mai apropiată cursă către Denver!

Mama a mărturisit: ,,Angajații știau situația și mi-au rezervat un loc în aeroport, era zbor direct, fără escală, am plecat în două ore. Mi-au oferit și o zonă privată de așteptare, unde puteam să mă calmez, au avut ei grijă de bagajele mele, m-au băgat prima în avion și mi-au dat și un prânz la pachet pentru când coboram din avion, în Denver. Bagajul mi-a fost dus direct acolo unde mă cazasem, și am primit chiar și un telefon de la companie, mă întrebau ce mai face fiul meu”.

Fiul lui Peggy este încă între-o stare gravă, dar este stabil. E atât de minunat ce au făcut acești oameni pentru ca mama lui să poată fi alături de el!

fiu

loading...
loading...