Avem ultimul mesaj trimis de Teo înainte să se arunce de pe podul de la Cernavodă. Mama ei, disperată și cu lacrimi în ochi când a aflat. Filmarea a fost distribuită de o țară întreagă. Cuvintele ei sunt zdrobitoare

Scafandrii au încetat să o mai caute pe Teodora Zamfir după ce au trecut mai mult de 30 de ore de când nimeni nu a mai reușit să o contacteze. Tânăra de 18 ani a fost văzută ultima dată pe podul de la Cernavodă, de pe care s-a și aruncat.

Dar înainte de a recurge la acest geste extrem, Teo a trimis un mesaj tatălui ei vitreg. Teodora era o fată inteligentă cu multe planuri de viitor în clasa a XII-a, ea voia ca după bacalaureat să meargă să studieze în Anglia. Totuși, s-ar părea că ceva s-a întâmplat, ceva care a determinat-o să ia o decizie atât de cruntă. Un martor a declarat că a văzut-o agitată, scriind mesaje pe telefon.

Iată mesajul trimis tatălui său vitreg, care arată că fata avea de gând să își încheie socotelile cu viața:

,,Sunt pe podul din Cernavodă, am nişte probleme şi nu ştiu ce se va întâmpla cu mine. Îmi pare cău că te bag în asta…”.

Însă și mai cruntă este filmarea publică pe care a realizat-o mama Teodorei, care a primit vestea în străinătate, acolo unde muncește, postată apoi pe Facebook. Femeia crede că adolescenta este în viață, dar că se află într-un loc unde este foarte speriată:

,,Dacă vezi mesajul ăsta, te roagă mama mult să te întorci înapoi! Ştii bine că noi nu am avut niciodată stuaţii pe care să nu reuşim să le rezolvăm împreună. Este un lucru pe care cu siguranţă îl putem rezolva. Este doar ceva trecător. Ştiu că o să mă vezi, ştiu că eşti pe undeva pe acolo, te rog să vii acasă!”, a spus Flori Dobre în mesajul înregistrat de mai jos.
Iată înregistrarea dramatică a mamei care face un apel către fiică:

loading...
loading...