Avem primele imagini cu Bruce și Larisa de la Exatlon în România! Incredibil cum au fost așteptați de familiile lor la întoarcere! Galerie unică!

După ce Bruce și Larisa de la Exatlon au fost eliminați din competiție, cei doi au fost așteptați la aeroport de familiile lor, la fel de emoționate ca ei.

Shady, soțul Larisei, n-a avut stare până nu și-a văzut iubita ieșind pe poarta aeroportului. „I-am pregatit si eu si mama ei o gramada de surprize. Sunt tare fericit ca o sa o vad dupa mai bine de trei luni in care am fost despartiti. Eu am spus tuturor ca abia o astept sa se intoarca. Nu conteaza daca pierde sau castiga, important e sa fie ea fericita si sa se intoarca bucuroasa. La telefon, asa mi s-a parut”, ne-a spus Shady, sotul Larisei.

Nici Dana, iubita lui Bruce nu s-a lăsat mai prejos, aceasta a venit la aeroport însoțită de câțiva prieteni: „Am facut spatiu in telefon pentru noi amintiri! Abia astept sa nu-ti mai dau drumul”, este mesajul postat de Diana pe pagina ei de socializare cu doar câteva ore înainte ca Bruce să aterizeze pe aeroportul de la Otopeni.

Iată imagini de la reîntâlnire:

i1

i2

i3

i4

i5

i6

i7

i8

i9

i10

i11

i12

i13

i14

i15

b1

Sursa foto: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Tragic! O nouă dramă lovește muzica românească! Nimeni nu se aștepta la asta! Din păcate, e adevărat. Mesajul trist transmis de Fuego a întristat întreaga țară

Apreciatul cântăreț Fuego a transmis un mesaj extrem de emoționant scris cu gândul la interpreta de muzică populară care, în prezent, se zbate între viață și moarte pe patul de spital.

„Dragă Maria Butaciu, noi, toți colegii și prietenii dragi, îți suntem alături, ne rugăm pentru tine și sănătatea ta și te vrem înapoi pe scenă! Țucu-te-a Dumnezeu! Mi-ai dat voie, acum mulți ani, când te-am cunoscut, să-ți spun pe nume!

De atunci ne-au unit turnee împreună, zile de naștere, emisiuni de colecție și desigur, toate învățămintele tale, oferite cu tot sufletul, din înțelepciunea ce te caracterizează!

Te știu puternică și mai știu că ești un munte de autenticitate, cariera ta fiind una emblema a folclorului românesc! Nu ai ieșit niciodată din spiritul zonei tale, din seriozitatea impusă de costumul popular, fiind un exemplu pentru toate generațiile de artiști!

Frumusețea caracterului tău, altruismul, bucuria de a trăi ți-au fost mereu carte de vizită, și DA, sunt norocos că te cunosc și că-mi ești, păstrând proporțiile carierei tale imense, prietenă!

Te-așteptăm înapoi în fața publicului tău și in viețile noastre, pentru a ne molipsi, cum faci de obicei, cu pofta de viața și simplitatea ta! Îți doresc sănătate, firule, măi fir de iarbă”, a scris Paul Surugiu pe pagina sa de Facebook.

 

loading...
loading...