Avem prima fotografie cu Liviu Vârciu și fetița lui nou-născută. Stă comod în brațele lui tati, cât de frumoși sunt! Uite imaginea de acasă: ,,Cea mai frumoasă noapte albă”

Liviu Vârciu pare a fi cel mai fericit tătic, după ce și-a luat acasă fetița, pe data de 28 septembrie. Pe scările clinicii glumea, spunând jurnaliștilor: ,,Nu mai am emoții. Sunt fericit, da nu mă las. Mă apuc de treabă imediat, pentru că vreau și un băiat”.

Dar iată că acum Liviu pare că a trecut prin prima lui noapte albă alături de fetiță, și cel mai probabil, cea mică nu a putut să doarmă, iar Liviu a stat alături de ea pentru a o calma.

Cu această ocazie specială în cazul oricărui părinte, Liviu a ținut neapărat să facă o poză, care seamănă mai mult cu un selfie în pat, cu micuța care pare să fi adormit în sfârșit la pieptul lui. Alături de imagine, Liviu a scris: ,,Cea mai frumoasă noapte albă”.

Iată ce a declarat Liviu Vârciu, pentru spynews.ro, despre această nouă experiență din viața lui: ,,Un copil este o binecuvântare de la Dumnezeu. Sunt fericit că acum am două fete frumoase. Bebeluşa este sănătoasă, a primit nota 10. Mămica este şi ea bine, sănătoasă. Sunt fericit şi vreau să îmi trăiesc bucuria departe de ochii lumii. Am învaţat şi eu de la viaţă ca e mai bine aşa. Le mulţumesc tuturor celor care mi-au transmis mesaje. Le doresc tuturor să aibă parte în viaţă de bucurii aşa cum am eu”. 

Iată imaginea:

l1

Sursa: wowbiz.ro

loading...
loading...