Avem imaginile! Așa arată Gabriela Cristea nemachiată. S-a pozat singură înainte să alăpteze, fanii uimiți au reacționat imediat! Ce se vede, de fapt, în imagine

Gabriela Cristea a împlinit recent frumoasa vârstă de 43 de ani, însă de când a devenit mamă pare mai fericită și mai luminoasă ca oricând. Soțul ei, Tavi Clonda, este alături de ea și îi face mereu complimente, fără să se sfiască să-și arate chiar și în public dragostea.

De curând Gabriela Cristea și-a surprins fanii publicând o poză în care își ține în brațe fetița și se pregătește să o alăpteze. Pe fața vedetei nu se vede niciun rid.

Fanii au felicitat-o pentru că a ales să se arate naturală și au încurajat-o să mai posteze și altădată astfel de imagini.

Noi am găsit-o pe prezentatoare și nemachiată în alte ipostaze, tot nemachiată. Iată imaginile:

n1

n2

n3

CITEȘTE ȘI: Primele declarații ale lui Tavi Clonda după ce Gabriela Cristea a născut! Este cel mai fericit tată! Cum arată și cum se simte ,,prințesa”. Mămica a spus ce prenume îi pun: ,,Astăzi am trăit cel mai…”

Veste mare în showbiz, Gabriela Cristea a născut sâmbătă, 23 septembrie, în jurul orei 14:00, la o clinică privată din Capitală. Vedeta este a fost foarte fericită să își cunoască pentru prima dată fetița.

Tavi Clonda a declarat, potrivit spynews.ro: ,,Sunt fericit! Fetiţa a primit nota 10 la naştere”.

Totodată, în urmă cu câteva săptămâni, Gabriela Cristea declara: ,,Fetiţa va purta trei nume, deoarece fiecare nume are o semnificaţie pentru noi. O să ne împărţim cumva sarcinile. El şi-a dorit să fie cel care îi face băiţă”. În cele din urmă cei doi părinți au spus că prenumele principal al fetiței lor va fi Victoria.

Gabriela și Tavi s-au pregătit intens pentru momentul nașterii, au cumpărat tot ce era necesar, iar printre ultimele lucruri a fost și căruciorul despre care Gabriela Cristea a declarat pe o rețea socială: ,,E gata si căruciorul prinţesei”.

Iată ce a scris vedeta de televiziune pe Facebook cu ocazia nașterii fetiței sale: ,,Astăzi am trăit cel mai important moment din viața noastră, Victoria a venit să ne umple sufletele cu dragoste. Mulțumim din suflet echipei #sanador pentru cum abordează minunea nașterii și îi multumim în mod deosebit dnei dr Oana Moise pentru tot ce a făcut pentru noi. Soțul meu este eroul meu și sunt fericită ca e tatăl fiicei noastre”.

,,A născut fetiţa, cezariană, da? Şi bineînţeles, ea plângea şi i-a dat-o şi ea i-a spus: «Victoria, mami e cu tine, nu mai plânge». Deci a fost un moment de nu se poate. Asistenta era cu lacrimi în ochi, a zis: «Nu, nu se poate»”, a povestit Paula Crăciunescu, mama adoptivă a noii mămici.

Bella Victoria Margot Clonda s-a născut pe data de 23 septembrie în jurul orei 14:00, într-o clinică privată din București. Cântărețul, tatăl fetiței, a asistat la nașterea ei. Victoria a primit nota 10 la naștere și de atunci a devenit minunea familiei.

loading...
loading...