Aveau un copil, dar voiau mai mulți. Când a rămas însărcinată, medicii i-au spus să avorteze: ,,Doamnă, e imposibil, sunt prea mulți!” Când a venit timpul să nască, medicii au amuțit! Abia peste 18 ani și-au dat seama ce s-a întâmplat

Bobbi McCaughey se născuse cu o glandă care nu producea suficienți hormoni pentru a stimula ovulația. Deși cuplul avea deja o fată, Bobbi și soțul ei își doreau mai mulți copii, însă nu știau ce îi aștepta!

O singură injecție cu medicamente pentru fertilitate s-a dovedit mai mult decât suficientă, iar ambii părinți au refuzat să accepte sugestia medicilor atunci când li s-a spus că cei șapte copiii ai lor ar putea avea probleme, și că mai puțini ar avea mai multe șanse de supraviețuire. Părinții nici nu au vrut să audă de așa ceva.

În timp ce sarcina se apropia de termen medicii insistau să ,,renunțe” la patru dintre bebeluși, pentru ca rata de supravieșuire a celorlalți să crească. Dar cei doi nici nu au luat în considerare această variantă: îi voiau pe toți cei șapte copilași!

bebelusi

Și miracolul s-a produs, toți cei șapte copii s-au născut sănătoși! Văzând cât de greu este să crești 8 copii, familia și prietenii au contribuit cu toții la ajutarea acestei familii speciale. Au primit tot felul de donații, inclusiv o casă, macaroane cu brânză pentru un an întreg, scutece gratis timp de 2 ani, dar și o camionetă.

o1

frati

Iată un material video despre această poveste:

loading...
loading...