Aveau deja 2 perechi de gemeni acasă, dar au decis să înfieze încă doi gemeni pe care părinții nu îi voiau. Apoi s-au uitat în certificatul de naștere și au rămas fără cuvinte

Carrie Kosinski, o femeie de 28 ani a visat să aibă o familie numeroasă. Din păcate, medicii au anunțat-o pe ea și pe soțul ei, Craig Kosinski că nu vor putea avea copii pe cale naturală. Cei doi au fost devastați de veste.

Viața însă avea alte planuri pentru ei. În iulie 2013, o cunoștință era însărcinată și a întrebat-o pe Carrie dacă vrea să adopte copilul ei. Soții Kosinski au fost de acord, dar de abia mai târziu au aflat că nu e vorba de un singur copil, ci de gemeni. Adalynn și Kenna s-au născut pe 28 februarie 2014.

În anul ce a urmat, aceeași cunoștință i-a contactat pe soții Kosinski și i-a rugat să aibă grijă și de cealaltă pereche de gemeni pe care o aveau, JJ și CeCe. Gemenii se născuseră tot pe 28 februarie, dar în 2013.

Carrie a urmat un tratament de fertilizare și a născut o pereche de gemene tot pe 28 februarie.

„La noi în casă nu există momente în care să ne plictisim” – a declarat Carrie.

Toate seturile de gemeni au venit pe lume prin operații de cezariană. Carrie este mereu întrebată dacă și-a plănuit venirea pe lume a copiilor. Ea a declarat presei că a născut la 24 de săptămâni, așa că nu a fost nimic plănuit.

Singurul lucru care a fost plănuit era adopția de copii, dar au reușit să facă totul pe dos. Adopția primelor perechi de gemeni nu este încă finalizată din motive financiare.

Costul adopțiilor este unul uriaș, mai ales că tânăra familie depinde doar de salariul de contabil al lui Craig. Familia Kosinski a deschis numeroase pagini pe internet pentru a solicita ajutor financiar.

Adopția costă 18.000 dolari, iar cei doi și-au stabilit o țintă de strângere de fonduri de 15.000 dolari. Momentan mai au de strâns 2.500 dolari pentru a finaliza adopția.

Cuplul a declarat presei că își dorește în continuare copii.

Sursa: unica.ro

loading...
loading...