Avea 104 kilograme și se ura, dar acum e fotomodel, are 52 de kilograme și vrea să știe toată lumea cum a făcut. Uite cum poate să arate acum! Schimbarea e totală, nimeni nu o mai recunoaște pe stradă!

Obezitatea este grea pentru oricine are de-a face cu ea. Donna Gillie are 30 de ani și avea 104 kilograme, dar a slăbit 52 și a devenit model, transformându-și fizicul într-un mod care ar putea intra în competiție cu orice model de bikini. Acum are 52 de kilograme și se pregătește pentru cea de-a treia ei defilare în cadrul unui eveniment de modă.

Donna spune că reușita ei senzatională se datorează în totalitate exercițiilor fizice și dietelor, fără să fi fost vreodată nevoie să recurgă la operații. În 2014 a participat la prima competiție de frumusețe, iată ce povestește chiar ea despre asta:

,,Nu m-am înscris pentru că voiam un trofeu de plastic sau să-mi recunoască cineva meritele, ci voiam să îmi dovedesc mie însămi că îmi pot modela corpul, după ce am slăbit atât de mult am vrut să îmi lucrez corpul.”

Donna mâncase excesiv timp de ani de zile și a fost șocată când i s-a zis cât cântărește. În cele din urmă a ajuns la jumătate din cât cântărea la început, apoi a angajat un instructor pentru a o ajuta să fie în formă pentru competiția din 2014.

Femeia a făcut tot felul de cursuri, printre care și Zumba, a început să alerge foarte mult și s-a înscris la curse. Acum ea este și model pentru lenjerie, și dorește ca toată lumea să știe că se poate. De aceea a scris și niște pași pe care ea i-a urmat și despre care a vrut să fie publici:

1. Exerciții fizice la sală
2. După ce s-a obișnuit cu ele, a început să alerge.
3. A înlocuit mâncarea procesată și a adăugat mai multe fructe și legume
4. A început să își limiteze porțiile, le-a făcut mai mici, dar nu și-a refuzat nimic
5. După ce a slăbit cât își dorea, a angajat un antrenor personal pentru a o ajuta să își sculpteze corpul

Iată mai multe imagini incredibile:

d1

d2

d3

d4

d5

d6

d7

d8

d9

 

 

loading...
loading...