Avantajele și dezavantajele căruciorului 2 în 1

Confortul plimbărilor alături de copiii mici este foarte important, iar un cărucior potrivit pentru cei mici poate să ușureze cu mult munca unui părinte. Gustările, sticle de lapte, bagajele – toate acestea trebuie să fie la îndemână, așadar un cărucior 2 în 1 este o opțiune pe care o poți avea în vedere pentru un plus de confort. 

Iată care sunt avantajele și dezavantajele unui astfel de cărucior, dar și lucrurile la care ar trebui să fii atent atunci când îl cumperi.  

Cu un cărucior 2 in 1 nu ai nevoie de ajutor suplimentar

Dacă nu te sincronizezi cu alt membru din familie în momentul în care vrei să îi scoți pe cei mici la plimbare, atunci îți trebuie un cărucior 2 în 1. Este mult mai ușor să cari toate obiectele de care ai nevoie atât pentru tine, cât și pentru copil, datorită dotărilor de spațiu al acestuia. 

De asemenea, un astfel de cărucior este mai util pentru că ambele mâini sunt folosite pentru direcționare, și nu pentru susținerea ghiozdanelor sau a plaselor pline de cumpărături.

Cărucioarele 2 în 1 sunt reversibile

Cărucioarele 2 în 1 îți permit să schimbi poziția copilului, fie cu fața, fie cu spatele, în funcție de nevoile de moment. În acest mod, îți va fi mult mai ușor să te deplasezi, indiferent de locul în care te afli și de direcția în care trebuie să mergi. 

Astfel, vei avea acces la copil foarte rapid și ușor, chiar și atunci când te afli la cumpărături sau desfășori alte activități.

Designul modern al cărucioarelor 2 în 1 fac acest model foarte popular

Faptul că acest cărucior 2 în 1 este practic, face ca acest model să fie tot mai popular în rândul mămicilor. În plus, construcția și versatilitatea acestuia îi conferă și un design plăcut și apreciat, potrivit atât pentru fetițe, cât și pentru băieți.

Dimensiunea căruciorului 2 în 1 poate să îngreuneze mobilitatea

Cărucioarele 2 în 1 sunt, de cele mai multe ori, mai late decât cărucioarele normale, deoarece au și acel spațiu de depozitare. Din această cauză, poate fi uneori mai greu să te deplasezi rapid, mai ales dacă trebuie să treci prin spații mai înguste. 

Totuși, unele modele au un design gândit în așa fel, încât să nu existe neplăceri. Ia în calcul însă faptul că un astfel de cărucior e mai greoi, pentru a nu avea surprize neplăcute după cumpărare.

Un cărucior 2 în 1 poate ocupa mai mult spațiu

În cazul în care locuiești într-un apartament unde spațiul de depozitare este limitat, un cărucior 2 în 1 nu este varianta ideală, pentru că ocupă mai mult loc decât unul normal. O soluție pentru această problemă ar fi să optezi pentru un cărucior modern, care se poate plia.

Cărucioarele 2 în 1 nu sunt potrivite pentru nou-născuți

Dacă cel mic nu are mai mult de 6 luni, un cărucior 2 în 1 nu este cea mai potrivită alegere. Pentru un bebeluș ai nevoie de un cărucior mai mic, foarte mobil, care îți permite acces cât mai rapid la copil. 

Un cărucior 2 în 1 costă mai mult, dar este mai avantajos

Atunci când vrei să cumperi un cărucior 2 în 1, trebuie să aloci un buget mai mare decât pentru un cărucior simplu. Beneficiile și caracteristicile în plus, pe care le are un cărucior 2 în 1, cresc prețul produsului, așa că, investește eficient în acest cărucior, pentru a te bucura de siguranță pentru cât mai mult timp.

Confortul tău și al copilului trebuie pus pe primul plan, pentru că acest lucru va ajuta mult la consolidarea relației dintre voi. Atunci când alegi un tip de cărucior cu ajutorul căruia să te deplasezi împreună cu cel mic, trebuie să ții cont de avantajele și dezavantajele prezentate mai sus pentru a spori astfel confortul amândurora.

 

loading...
loading...