Aurelian Preda, șocat: ,,Sună a blestem!” Ce MĂRTURISIRI uluitoare a făcut fosta soție a preotului-cântăreț, CRISTIAN POMOHACI, în emisiunea cântărețului AURELIAN PREDA

Deși este preot, Cristian Pomohaci este divorțat, iar fosta sa soție, și ea cântăreață de muzică populară, a făcut după divorț un copil conceput prin fertilizare în vitro, pe care îl crește singură.

Totul s-a petrecut în urmă cu câțiva ani la emisiunea regretatului Aurelian Preda, dezvăluirile fiind realizate chiar de Ileana Matus. Ea a fost întrebată despre căsnicia cu preotul cântăreț Cristian Pomohaci, iar Matus a dat răspunsuri care l-au șocat chiar și pe cel care îi lua interviul.

Iată ce a povestit cântăreața: ,,Casatoria noastra a fost pe rapid. El trebuia sa fie hirotonit si nu mai era timp sa facem nunta. Eu, sincer, la inceput nu l-am acceptat. A venit si mi-a spus ,,Nu vrei sa te mariti cu mine? Nu-i bai! Alta fata nu iau, dar fii atenta, cat ai sa traiesti o sa fii singura, o sa am eu grija”.

Aurelian Preda nu s-a putut abține și a spus că ,,Sună a blestem!”, la care fosta soție a lui Pomohaci a recunoscut că i-a și zis: ,,Ma, tu te faci popa si ma blastemi pe mine?”.

Cântăreața a mai declarat că după ce nu a acceptat prima dată să îi fie soție, preotul-cântăreț a plecat plângând, și ea nu a dormit toată noaptea, iar a doua zi i-a acceptat cererea în căsătorie.

Întrebată dacă a fost fericită în căsătoria cu Pomohaci, Ileana Matus a răspuns: ,,Nu. Casatoria a fost un esec. Sa-l ajute Dumnezeu sa-i mantuiasca sufletul”.

Se pare că după divorțul de preotul-cântăreț, încheiat în 15.10.2014, Ileana a dorit mult să aibă un copil, în urmă cu 5 ani a devenit mamă prin fertilizare in vitro, iar cel mic îi poartă numele, deși Pomohaci i-ar fi mărturisit lui Aurelian Preda că și-ar fi dorit ca cel mic să poarte numele lui.

matus

Sursa: Wowbiz

loading...
loading...