Au spus TUTUROR că de-abia așteaptă SĂ DEVINĂ PĂRINȚI, dar când polițiștii s-au uitat ÎN GURA BEBELUȘULUI lor s-au închinat cu ambele mâini! Ce au găsit acolo i-a făcut să-i bage pe părinți la ÎNCHISOARE. Uite ce s-a întâmplat

Unii oameni nu ar trebui să fie părinți, Billy Ray Hawkins în vârstă de 21 de ani și Jade Nicole Herron care are doar 19 ani, ambii intră în această categorie. Uite de ce…

Cei doi locuiesc în Carolina de Sud și au făcut ceva cumplit copilului lor nou-născut. Într-o zi au ajuns cu cel mic la spital pretinzând că o jucărie i-a explodat acestuia în gură, dar povestea lor nu se potrivea cu dovezile.

Se pare că cei doi l-au bătut pe cel mic și i-au îndesat pe gât o jucărie folosită pentru copiii cărora le ies dinții. Copilul avea mai multe răni pe corp și fracturi la ambele mâini, iar ochiul lui stâng era umflat atât de mult încât cel mic nici nu-l mai putea deschide. Gura copilului suferise și ea traume. Poliția a descoperit o jucărie ruptă în gunoi, care avea sânge pe ea, tocmai de aceea copilul a fost luat de la ei și pus în custodia Serviciilor Sociale.

Cei doi părinți au fost acuzați de abuz și rănirea gravă a unui minor și li s-a stabilit cauțiunea la 50.000, pentru bărbat, respectiv 25.000 de dolari pentru femeie.

Priviți-i pe acești oameni:

 

mama-tata

loading...
loading...