Au plătit două salarii pe o masă pentru doi la cel mai scump restaurant din lume, dar când au văzut ce au primit au intrat în panică, s-au îngrozit! „Dumnezeule, ăștia vorbesc serios?!” Uite ce le-au servit

Toată lumea are plăceri vinovate, ei bine, iată că acest cuplu a plătit 600 de dolari pentru a se bucura de o masă în ceea ce este unul dintre cele mai bune restaurante din lume. Este vorba despre o masă de 25 de feluri, într-un restaurant din Bangkok, care promitea „o călătorie prin bucătăria indiană, în 25 de emoticoane”. Ce le-a fost oferit i-a lăsat cu gura căscată! Este bine de spus și că acest restaurant a fost declarat nr. 1 în Asia, timp de 3 ani consecutivi.

Iată cum povestesc chiar „pățiții” această întâmplare care a devenit rapid virală:

„La cea de-a patra noastră aniversare, am făcut o călătorie în Bangkok, și încă dinainte să ne cumpărăm bilete de avion, eu făcusem rezervare la unul dintre cele mai bune restaurante, visam să mâncăm acolo încă din luna de miere. Când am ajuns în restaurant, maestrul bucătar ne-a invitat la masa lui, iar noi, desigur, am acceptat bucuroși. Am mers sus, alături de alți 10 oaspeți, iar meniurile ne-au fost puse în față – o, Doamne!”

Cei doi au ajuns la concluzia că bucătarul este, de fapt, un adevărat star rock, și că restaurantul lui își merită cu adevărat banii, mai ales că toate felurile de mâncare au fost făcute în fața lor. Iată cum arăta meniul, și ce au primit în cele din urmă:

m1

m2

m3

m4

m5

m6

m7

m8

m9

m10

m11

m12

m13

m14

m15

m16

m17

m18

m19

m20

m21

m22

m23

m24

CITEȘTE ȘI:

„Să o săruți în partea dorsală până se…” Soțul Nicoletei Guță face afirmații șoc despre artistă! Te înroșești tot când citești așa ceva. Fanii au rămas muți de uimire

Ionică Bangala și Nicoleta Guță au o căsnicie fericită care durează deja de jumătate de an. Cei doi s-au căsătorit toamna trecută, iar Ionica Bangala, noul soț al cântăreței, era un dealer de mașini la mâna a doua, însă acum cei doi sunt de nedespărțit. Între timp bărbatul a devenit impresarul manelistei, ba mai mult, o însoțește la toate concertele.

Deși majoritatea comentariilor pe care le primește Nicoleta Guță sunt complimente de la fani, recent, printre aceste complimente s-a strecurat și un atac la Nicoleta! Un bărbat a ținut să-i transmită cântăreței că s-a făcut „nasoală”. Dar, iată că, imediat, soțul artistei a luat atitudine și i-a sărit în apărare, punându-l în același timp la punct pe cârcotaș, într-un mare fel: „Să o săruți în partea dorsală până se schimbă banii, ok? Nasolule!” – i-a transmis fanului nemulțumit Ionică Bangala, încheind rapid discuția.

Vă reamintim că Nicoleta Guţă s-a căsătorit în 2017 cu Ionică Bangala, iar totul s-a făcut în mare secret. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de amor care a stârnit admirația fanilor. Din exterior pare că noul partener de viață al „Reginei manelelor” o răsfață, iar iubirea le priește amândurora. Nicoleta Guță trăiește alături de soț o adevărată poveste de dragoste, cei doi se pozează mereu, iar ea este mereu răsfățată. „Vă salutăm şi vă pupăm cu mare drag!!!”, a scris soţul Nicoletei Guţă în dreptul fotografiei postate.

Fanii Nicoletei au comentat la fotografia postată de soțul ei în care apar amândoi, a fost un val de gânduri bune referitor la relația lor. „Sunteţi foarte frumoşi, să aveţi parte de sănătate, bucurii şi multă fericire!!!”, „Înfloriţi pe zi ce trece. Să vă fie de bine”, au scris aceştia

loading...
loading...