Au găsit un elefant orb și surd, încuiat, bătut și chinuit timp de 73 de ani de stăpân! Ce a făcut sărmanul animal când a înțeles că e liber a dat fiori tuturor. Dumnezeule, nimeni nu credea că e posibil!

Este foarte trist faptul că până și acum, animalele devin foarte des victimele cruzimii oamenilor. De exemplu, mulți elefanți sunt puși la munci grele, alteori cei care se autointitulează stăpânii lor îi folosesc drept atracții turistice. Dar mai există și oameni care încearcă să le ajute pe aceste animale minunate, ei vor ca abuzurile să înceteze.

Acest elefant în vârstă de 73 de ani a fost foarte norocos că a fost salvat de către acești indivizi cu inimă mare. La fel ca mulți alți elefanți, Sookjai a fost obligat să trecă prin ani întregi de abuz. Și-a pierdut ochiul fiindcă stăpânul ei a folosit un baston cu cârlig pentru a o dresa, în plus, acum Sookjai e și surdă.

elefant

Totuși, în cele din urmă ea a avut o șansă să scape. Mulțumită Fundației Salvați Elefanții, ea a fost eliberată. Însă a fost o sarcină grea aceea de a o muta într-un loc nou. Oamenilor le-au trebuit peste 20 de ore pentru a o transporta într-un loc unde sunt duși elefanții salvați.

elefant1

Însă acum Sookjai poate fi un simplu elefant; sărmanul animal este fericit să facă primii pași către libertate. După mulți ani în care a avut o viață îngrozitoare, ea merită tot ce e mai bun. Sărmanul elefant a plâns în timp ce era salvat, după 73 de ani de chin. Reacția lui a făcut înconjurul lumii și a schimbat, măcar puțin, percepția asupra animalelor. Iată un material video despre povestea elefantului care a plâns când era eliberat, după 73 de ani de torturi:

CITEȘTE ȘI:

Văduva bogată a murit, și toți banii ei, peste 300.000 de dolari, nu au ajuns la familie, nici la prieteni. Ce a făcut femeia cu ei a îngrozit o lume întregă. Ce a scris în testament e incredibil

Ellen Frey-Wouters a murit la vârsta de 88 de ani și a lăsat în urmă o mică avere, însă ea nu a ales să lase banii nici prietenilor, nici familiei, ci a făcut un gest care a uimit pe mulți.

Cui a lăsat ea banii de fapt? Celor două pisici ale sale: Troy și Tiger. Probabil la asta a ajutat și faptul că nu are familie foarte apropiată căreia să lase moștenire cei 300.000 de dolari, iar soțul ei a murit în 1989, în plus, singurul lor copil a murit în copilărie.

Dahlia Grizzle, asistenta femeii, este acum îngrijitoarea pisicilor, ea mărturisește: „Pisicile erau precum copiii ei. Ele merită, sunt niște pisici extraordinare.” Tiger, în trecut un pisic de pe stradă, doarme acum într-un pat făcut din blană și așternuturi de mătase, și mănâncă numai mâncăruri fine, din carne.

Acesta nu este singurul caz de acest fel. Leona Helmsley, o bilionară din New York a devenit legendară pentru modul urât cu care se purta cu angajații ei, dar și pentru faptul că a lăsat 12 milioane de dolari câinelui ei.

Ce se va întâmpla după ce pisicile vor muri? Restul va merge la sora văduvei, singura rudă încă în viață a femeii.

i2

i3

loading...
loading...