Au anunțat detaliul cheie care aruncă totul în aer în cazul dramei familiei căzute cu mașina în Dunăre. Șeful operațiunilor de căutare face dezvăluirea despre ce s-a întâmplat în mașină după impact: ,,În spate nu era…”

Povestea devine din ce în ce mai ciudată în cazul tragediei de pe Dunăre în urma căreia patru oameni sunt și acum căutați după ce au plonjat sâmbătă, cu mașina, în Dunăre. Totul s-a petrecut în comuna Coronini, județul Caraș-Severin, și numai șoferul a reușit, se presupune, să se salveze, deși ceilalți nu au fost găsiți nici acum, deci toate posibilitățile sunt încă deschise, mai ales în urma ultimelor detalii ale șefului echipei de căutare.

Cel care a condus operațiunile de căutare este Maiorul George Cozariuc, prim adjunct al comandantului ISU Caraş-Severin,„Semenic”, el a intrat în direct în cadrul unei emisiuni radio și a declarat că în mașină nu au găsit nicio persoană. Această informație era cunoscută, dar Cozariuc a făcut și alte precizări importante.

Se pare că portierele erau blocate, parbrizul și luneta intacte, doar geamurile laterale erau sparte, dar nu cel din stânga faţă, locul şoferului, potrivit observator.tv. Însă cel mai curios lucru este acela că și bancheta ocupanților din spate lipsea!

Însă, pentru această ciudățenie, maiorul pare a avea o explicație: ,,Există două posibilităţi. Ori să nu fie de la început în autoturism, ori să se fi desprins în urma impactului care a avut loc şi să fi ieşit din maşină”.

În prezent, mașina descoperită în Dunăre este supusă unei expertize tehnice, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, în cadrul căruia nu se poate face însă o altă încadrare juridică în afară de vătămare corporală, fiindcă trupurile lipsesc.

„Până la găsirea victimelor, căutările vor continua zilnic şi vor fi efectuate de un echipaj cu o barcă de la Secţia de Pompieri Moldova-Nouă, un echipaj cu o ambarcaţiune de la Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara şi un echipaj cu o ambarcaţiune de la Poliţia Navală”, a mai spus maiorul George Cozariuc, potrivit radioresita.ro, citat de observator.tv.

Sursa: observator.tv 

 

loading...
loading...