ATVROM intra cu rotile in lumea online – Iti trebuie curaj sa vezi asta!

ATVROM marele dealer de autovehicule ale sportului extrem, liderul pentru vanzari ATV, motociclete, scutere sau chiar skijet-uri sub marci recunoscute precum:

ATV Can-Am

– CF Moto;

– Linhai

a revolutionat online-ul prin cea mai spectaculoasa aparitie: lansarea noului website atvrom.ro! Si nu doar ca au fost incluse noi modalitati de navigare atractive in web site dar au si revenit cu mega promotii!

ATVROM dovedeste inca o data ca profesionalismul unui brand se regaseste pana in cele mai mici detalii, prin lansarea unui website unde fiecare pixel vorbeste despre implicare si dedicatie la nivel de detaliu.

Dealerul auto ne-a obisnuit deja cu aparitii inedite, atat in mediul offline dar si in cadrul social media, unde fanii au fost surprinsi de fiecare data la vizualizarea unor ipostaze pline de actiune, in care se regaseau autovehicule desprinse parca din filmele SF, de o clasa si calitate care de care mai deosebite, unde poti vedea chiar si un UTV Can-Am Maverick X3 X prezentat sub forma unui video care iti taie rasuflarea.

De data aceasta, ATVROM sparge gheata in cadrul nisei sale de activitate, prin lansarea unui website care surprinde si mai eficient, nevoile publicului tinta.

Avand o serie de vizualuri de o calitate inalta, ATVROM creaza o comunitate a impatimitilor sporturilor extreme, oferind posibilitatea de informare, testare si achizitie a produselor aflate in gama online.

Cu conceptul idealistic de a trece dincolo de statutul unui simplu dealer de autovehicule din cadrul sporturilor extreme, ATVROM a creat un user experience deosebit, unde adrenalina se resimte chiar si privind monitorul calculatorului.

Iar pentru a veni in ajutorul publicului sau, ATVROM a propus extensii precum Ajuta-ma sa fac alegerea potrivita sau Cum cumpar in cadrul carora utilizatorul are posibilitatea de a vizualiza informatiile necesare achizitiei. Noi am reusit sa diferentiem foarte usor un model QUAD Can-Am DS 90 de QUAD Access Tomahawk 300, datorita suportului oferit de catre consultantii ATVROM.

Meniul personalizat creaza posibilitatea unei previzualizari rapide a gamei, iar sectiunile de Promotii, Stiri sau Review-uri sustin un utilizator continuu informat si adaptat la toate noutatile din lumea sportului extrem. Pentru un impact semnificativ, ATVROM a propus crearea unui Canal TV LIVE, in cadrul caruia se pregatesc o serie de streaming-uri online, cu activitati diverse din lumea sportului extrem.

Iata cum o adevarata fiara precum ATV CF Moto Cforce 550 se comporta in cadrul unui test-drive de exceptie .

Per total experienta navigarii prin intermediul noului web design este una deosebita, in perfecta concordanta cu activitatea de baza, asadar indiferent daca esti sau nu un fan inrait al sporturilor extreme, merita sa accesezi pagina ATVROM.

Poti face o vizita chiar si in cadrul showroom-ului din Bucuresti – Splaiul Unirii, Numarul 168 in intervalul orar: L-V: 9 AM – 6 PM.

Dealerul este localizat si in alte orase precum Alba Iulia, Brasov, Timisoara, Constanta, Iasi, Cluj, Sibiu, Ploiesti, Oradea, Galati, Buzau, Bacau, Craiova sau Pitesti, asadar optiunile de vizualizare in mod direct a produselor acestuia sunt nenumarate.

loading...
loading...