Asta e poza care l-a adus pe Ionut Jaguarul la divort! Andreea Mantea i-a aratat-o în direct: Ce facea Ionut cu amanta in fotografie:

Ionut Jaguarul si sotia lui, Nela, trec prin momente dificile. Cei doi au ales sa mearga pe drumuri diferite in viata si sa se separe si din punct de vedere legal.

Desi pareau extrem de indragostiti unul de altul, situatia parea sa stea altfel. In timp ce Ionut a marturisit ca nu a primit sprijinul sotiei sale, Nela a dat cu Jaguarul de pamant si l-a acuzat de infidelitate.

Iata cum s-a aparat Jaguarul in fata acuzatiilor de amantlac:

“Eu de intalnit nu m-am intalnit cu nimeni, nu m-am afisat cu nimeni. Tot timpul meu l-am petrecut cu niste prieteni si tot timpul stau cu ei. Scrie lumea pe internet, mi-am dat seama ca e un cont fals si ma ispitea cumva…ma tot intreba cand vin in tara. Cu o seara in urma mi-a scris un domn pe Facebook “Jaguarule, cand mai vii la Bucuresti sa ne intalnim cu toti fanii?” si eu in ideea asta am zis ca vreau sa ma intalnesc, sa ma vad cu cei care m-au sustinut. Atat.

Recunosc, poza nu este de acum, este de la inceput, cand eram noi impreuna. Nu mint. Am trecut peste. Este o poza veche. Nu am facut nimic cu nimeni.”, a spus el.
In momentul in care Nela si Ionut s-au confruntat in direct, Ionut a dat de inteles ca si Nela ar fi calcat stramb in perioada in care el a stat la Exatlon.

“Un prieten m-a tras deoparte si mi-a spus: “Mai bine ca te-ai despartit. Si-ti voi zice mai tarziu” Eu nu am pus la suflet chestia asta, pana nu aflu eu nu pot sa o zic, dar prietenul meu o sa vorbeasca cu acei baieti sau acel baiat care timp de 5 luni, cat am fost plecat ar fi fost cu ea. Repet, inca nu stiu sigur, nu vreau sa ma pronunt…”, a mai declarat Ionut.

kanal-d-2018-0703-0007-42

loading...
loading...