Aspecte de reținut atunci când achiziționezi o friteuză

Cartofii prajiti își găsesc loc pe lista cu preferințe a fiecărui gurmand, fiind potriviți ca garnitură pentru o mulțime de preparate. De la produse de tip fast food și până la fripturi bine rumenite pe grătarul din curte, cartofii aurii aduc la masă un plus de savoare festinului. Cel mai simplu mod prin care aceștia pot fi realizați, fără arsuri, fără ulei în exces și fără prea multe bătăi de cap, este cu ajutorul unei friteuze. Astăzi îți arătăm cum se alege corect un astfel de produs, pornind de la o serie de criterii cât se poate de clare: 

Cum alegem cea mai bună friteuză? 

Vezi aici o gama de friteuze, cu produse ce pot simplifica întregul proces de gătire a unor preparate îndrăgite de toți membrii familiei: cartofi prăjiți, brânza Halloumi, chifteluțe crocante, onion rings etc. Pentru a selecta cel mai bun produs dedicat nevoilor tale, iată care sunt cele mai importante criterii de alegere, pe care să le iei în calcul:

Cea mai bună friteuză: Caracteristici speciale 

O friteuză are menirea de găti alimente prăjite, nicidecum uleioase. Un astfel de produs calitativ îți va permite să setezi cu ușurință temperatura ideală de gatire, astfel încât mâncărurile pe care le pregătești să aibă un nivel scăzut de grăsimi, dar să nu fie nici prea uscate. 

Cea mai bună friteuză: Designul acesteia 

O friteuză cu un design modern poate fi integrată cu ușurință în spațiul unei bucătării hi-tech. Click pe link-ul de mai sus și alege dintr-o gamă variată de friteuze un produs cu un design menit să ofere nu doar un efect vizual plăcut, ci și siguranță pentru momentele în care gătești. De asemenea, designul unei friteuze îți permite să gătești fără a te stropi cu ulei încins. 

Cea mai bună friteuză: Simplitatea în utilizare

Cea mai bună friteuză trebuie să dispună de un sistem simplu pentru eliminarea uleiului folosit. De asemenea, este esențial ca setarea timpului pentru gătirea diferitelor alimente să fie simplu de realizat, printr-un display digital ce poate îmbina componenta estetică a produsului cu utilitatea funcțiilor oferite. Așadar, îți recomandăm să cauți pe site-ul de mai sus un produs cu o serie de programe predefinite pentru alimentele gătite frecvent, ce oferă și instrucțiuni clare de utilizare ale acestora. 

Cea mai bună friteuză: Garanția producătorului

Acest criteriu este vital în alegerea unei friteuze de calitate, descriind rezistența produsului respectiv la utilizări pe o perioadă mare de timp. Pe lângă garanția produsului propriu-zis, este ideal să găsești o friteuză a cărei producător oferă și o garanție separată pentru elementul de încălzire al acesteia. În cazul în care această componentă importantă a unei friteuze se defectează, aparatul poate genera temperaturi incorecte pentru prepararea mâncărurilor dorite. 

Cea mai bună friteuză: Elementul de încălzire

Lăsăm pentru final poate cel mai important criteriu pentru alegerea unei friteuze de calitate: elementul de încălzire al acesteia. Componenta are rolul de a menține nivelul de încălzire al uleiului pentru gătit la un prag constant, astfel încât alimentele preparate să nu se ardă. În cazul în care temperatura de gătire este prea mică, alimentele se pot îmbiba cu grăsime, fapt ce duce la o creștere a numărului de calorii consumate. Un interval termic optim pentru prepararea alimentelor la friteuză este cuprins între 160 – 190°C. 

Iată care sunt cele mai importante criterii pentru alegerea inspirată a unei friteuze. Ținând cont de aceste aspecte, intră pe link-ul de mai sus, găsește produsul ideal pentru nevoile tale casnice, apoi comandă-l rapid online!

 

loading...
loading...