Aşa arăta Simona Traşcă înainte cu ceva timp, dar acum kilogramele nu îi dau pace! Noua ei meserie i-a speriat fanii și a îngrăşat-o vizibil

De ceva vreme Simona Trașcă s-a îngrășat vizibil, lucru de necontestat, mai ales dacă aruncăm un ochi peste ultimele ei fotografii. Totuși, lucrul nu este de mirare, dacă luăm în considerare în ce mod s-a reprofilat frumoasa blondină. În ultima sa fotografie, Simona Traşcă şi-a ascuns sânii, dar şi-a etalat posteriorul şi picioarele, vizibil mai mari. Cel mai probabil de când lucrează cu o măcelărie, vedeta s-a răsfăţat prea mult şi a luat proporţii.

Simona Trașcă s-a fotografiat recent în timpul lucrului, în timp ce servea oamenii de la o măcelărie. După spusele sale, blondina petrece mult timp în acest loc şi are grijă ca mâncarea să fie mereu proaspătă şi gustoasă, atât de gustoasă încât nici măcar ea nu se poate abţine. Înţelegem aşadar că Simona este foarte bună în bucătărie.

Iată imaginile:

s1

s2

CITEȘTE ȘI:

Soțul Nicoletei Guță a venit la televizor și a zis totul în direct! „Am avut mult de tras!”. Detaliile pe care nu le cunoaște nimeni despre familia lor. Ce s-a întâmplat între el și artistă

După un an de căsnicie fericită, Nicoleta Guță a acceptat în premieră să vină într-un platou de televiziune alături de soțul ei. Nicoleta a trecut recent printr-o adevărată dramă, producând și un mare scandal în familie, însă acum pare fericită și iubește din nou. Cei doi au vorbit pentru prima dată public despre momentul în care s-au cunoscut:

„Eu veneam de la București și mașina mea se stricase, ajusesem acasă de la Pitești cu o platformă. Eram îngrijorată că n-aveam mașină. M-a sunat fratele meu că vine un băiat să îmi repare mașina, adică Ionică. E prieten cu fratele meu, Nicu. Nu eram pregătită. S-a mutat la Petroșani pentru mine, el stătea la Brașov. Am discutat mai puțin cu soacra la început, mai mult cu socru, e băiat de gașcă. Noi stăm împreună și băieților mei le place de el. Copiii se înțeleg bine cu el. Cu copil, na… eu am deja doi. Sinceră să fiu, n-aș mai fi pregătită pentru al treilea copil.”, a declarat Nicoleta Guță la „Agenția Vip”.

Ionică Bangala a povestit la rândul lui cum se înțelege cu Nicolae Guță:  „O cunoșteam doar de la televizor. Aveam o părere foarte bună. Sincer să fiu, cui nu i-ar plăcea de ea? Am avut mult de tras. Nu m-am lăsat. Îi aduceam mereu flori, îi băteam în geam. Familia lui a fost încântată de mine. Nicolae Guță m-a citit, am avut o discuție ca între bărbați. Familia mea o cunoștea, o cunoaște o țară întreagă. La o lună jumătate de la întâmplarea cu mașina am fost un cuplu. Suntem rezervați în discuțiile despre copil. Eu zic că o să ne căsătorim în curând, nu am cerut-o încă. Dacă ea e plecată la cântări, eu merg cu ea, sunt impresarul ei.”, a spus Ionică Bangala, la „Agenția Vip”.

loading...
loading...