Așa arăta Guță când lumea spunea că are SIDA, dar acum chiar că ne-a șocat pe toți! Imaginile sunt tulburătoare, Doamne, cum a ajuns să arate… Da, chiar el este. Așa arată acum

Nicolae Guță ne-a obișnuit cu schimbările bruște, fie că acestea se întâmplă în viața lui amoroasă, cea de familie, sau chiar cu trupul său! Deși în ultimele luni cântărețul a slpbit masiv, acum a apărut din nou într-o ipostază la care nu se aștepta nimeni! Cele mai recente imagini cu el îl prezintă schimbat complet față de cum îl văzuseră oamenii după ce slăbise.

Cornelia, femeia considerată cea mai bătrână dansatoare a maneliştilor, s-a fotografiat în timpul filmărilor alături de manelist. Acesta era îmbrăcat în negru, cu un tricou mulat, cunoscutul lăsându-și la vedere burta considerabilă… Oamenii s-au grăbit rapid să aprecieze fotografiile postate de Cornelia. Nicolae Guţă e în formă şi pregătit pentru multe ore de filmări, chiar dacă a pierdut lupta cu kilogramele, chiar dacă în urmă cu doar câteva luni acesta recunoștea că a slăbit peste 30 de kilograme, asta fiindcă eliminase din dieta lui pâinea, dar și mâncarea de tip fast-food. Iată imaginile:

g1

g2

CITEȘTE ȘI:

Răsturnare de ultimă oră în scandalul divorțului dintre Nicolae Guță și Cristina! Informații exclusive: Guță a primit lovitura fatală!

Nicolae Guță și Cristina au decis să divorțeze de comun acord, la notar, dar cântărețul a avut o surpriză neplăcută în momentul în care a văzut câte cerințe are soția sa.

Se pare că Cristina a fost de acord să divorțeze la finalul lunii februarie, la notar, cu condiția ca Guță să îi plătească o sumă uriașă pe lună, dar să îi și lase un apartament și o mașină de lux. „Cristina i-a explicat, cat se poate de clar, ca ea nu vrea sa divorteze si sa ramana pe drumuri. Asa ca, pentru ca procedurile sa se termine cat mai repede, intre Nicolae Guta si Cristina s-a facut un contract, pe care il vor semna la notar, prin care el se obliga, practic, sa o intretina in continuare”, a declarat un apropiat, potrivit spynews.ro.

„Noi nu mai suntem impreuna. Sunt convins ca nu este insarcinata! Nu mai conteaza cand ne-am despartit, deoarece intentionez sa bag divort. Nu am facut nici Craciunul impreuna”, a fost anunțul despărțirii făcut chiar de către Nicolae Guță.

Apropiații fostului cuplu spun că suma lunară pe care o va primi Cristina este de ordinul miilor de euro.

În ciuda condițiilor impuse de Cristina, artistul este bucuros că va divorța la notar, cât mai repede, fiindcă în acest fel îi va fi mai ușor și în celălalt proces în care este implicat, cel în care Beyonce de România îi cere și ea o sumă consistentă de bani.

CITEȘTE ȘI:  

Și-a prins soția făcând amor pasional cu șeful ei bătrân, dar ce le-a făcut a amuțit o lume întreagă! Amanții nici n-au știut că i-a văzut, a scos telefonul și… Ce a făcut l-a băgat direct în pușcărie! Caz unic în lume…

Un bărbat din Marea Britanie, tată a doi copii, bănuia de ceva vreme că soția are o aventură, așa că și-a urmărit soția cu ajutorul telefonului mobil al femeii, mod în care a aflat că aceasta se îndrepta către o destinație suspectă și necunoscută. Urmând-o, soțul a văzut cum nevasta sa, Nancy, în vârstă de 38 de ani, a intrat într-o casă pe care nu o știa. Bărbatul a așteptat doar câteva minute, apoi a intrat și el, curios.

Însă în momentul în care a văzut ce făcea în acea casă mama copiilor lui, a rămas blocat! A avut nevoie de câteva secunde să-și revină, pentru a putea reacționa: soția lui era în pat cu șeful ei, în vârstă de 58 de ani.

Nervos, a scos telefonul și i-a filmat pe cei doi, apoi a fugit și și-a lăsat soția în brațele șefului. Urmarea nu a fost cea așteptată de bărbat. Cu toate că nu i-a agresat în niciun fel pe cei doi, bărbatul, pe nume Sean, a fost arestat și acuzat de intare prin efracție, ba chiar riscă să facă și ani grei de pușcărie!

Avocații săi au pregătit o apărare imbatabilă și chiar au susținut faptul că acesta ar merita felicitat pentru faptul că nu a recurs la violență atunci când și-a surprins soția cu șeful.

Judecătorii au ales să îl elibereze din închisoare, în cele din urmă. Bărbatul s-a despărțit de soția sa, apoi, potrivit RTV.net.

loading...
loading...