Are mulți porci dar i-a aruncat pe toți în lac de la înălțimea de 3 metri! Vecinii îl cred nebun, dar el are o explicație care a făcut o lume întreagă să se închine. Imagini uluitoare, iată de ce le-a făcut asta. Totul a fost filmat

Huang Deming este un fermier chinez care crește porci, însă el are o idee mai creativă referitoare la creșterea lor.

Așa se face că, de aproximativ patru ani el a implementat un fel de program sportiv pentru porcii lui. Aceștia sunt dresați să se arunce, să plonjeze în apă, de pe o platformă, de la înălțimea de trei metri. Porcii apoi trebuie să înoate o vreme în lac.

Potrivit lui Huang, acest tip de exercițiu îi face pe porci să fie mai în formă, ceea ce înseamnă că și carnea lor va fi mai gustoasă. Mai exact, carnea va avea mai puțină grăsime. În plus, se pare că activitatea sportivă crește apetitul porcilor, ceea ce înseamnă că ei cresc mai repede.

Drept urmare, zi de zi omul își aduce porcii de la ferma lui, la un lac pentru sesiunea de fitness special gândită pentru porci ,,în formă”. De când ,,programului” său de fitness pentru porci i s-a dus vestea, turiști și localnici vin să fie martori ai ciudatului procedeu, iar ferma lui a devenit o atracție locală. Oare avem vreo șasă ca și fermierii români să își ducă porcii la înot? Mă îndoiesc…

Dintre cei care au văzut aceste imagini, un utilizator de internet a glumit: ,,Viața e grea pentru toată lumea. Până și porcii trebuie să învețe să se arunce”.

Cine a zis că porcii nu pot zbura? Iată imaginile:

CITEȘTE ȘI:

În această ȚARĂ PORCII nu sunt tăiați de Crăciun, ci sunt răsfățați pe plajă, la soare. Iată cum arată PLAJA Porcilor și unde este localizată!

Insulele Bahamas este oficial țara porcilor înotători. Turiștii insulelor primesc cu deschidere ideea de a înota alături de porci pe o insulă nepopulată.

Acești porci au devenit extrem de cunoscuți, trăind liberi pe această insulă -Big Major Cay- și au inspirat scrierea unei cărți pentru copii- “The Secret of Pig’s Island” de Jennifer R. Nolan și un cântec compus de Sandra Boynton. Cine ar fi crezut că porcii pot inspira și cărți?

Se crede că porcii au fost aduși de niște marinari pentru a-i tăia și a-i găti sau că aceștia au supraviețuit unei eșuări navale și au înotat pe insulă pentru a supraviețui.

Cert este că acum sunt 20 de porci și scroafe care trăiesc fericiți pe insula Cay, fără stres, înotând cu turiștii fascinați de aceștia.

Iată un clip despre această poveste frumoasă cu porci, o poveste care a uimit și cucerit întreaga planetă:

 

loading...
loading...