Are corpul perfect, dar n-a ajutat-o! A intrat la închisoare pentru că i-a jignit pe români! Judecătorii au rămas mască când au auzit. Uite ce a putut să zică despre noi!

Un tânăr model din italia s-a ales cu o condamnare de patru luni în închisoare, după ce a adus jigniri, ba apoi chiar și amenințări, comunității de români din oraș. Michela Bartolotta, câștigătoarea a mai multor concursuri de frumusețe, avea doar 19 ani când a postat mesajul pe Facebook.

„Eu și poporul român nu ne vom înțelege bine niciodată, printre cur*e fără rușine, îngrijitoare în depresie și alte elemente urât mirositoare, necivilizate și needucate. Până la urmă tot vă extermin”, este mesajul care i-a adus tinerei o condamnare la închisoare.

Deși postarea a fost ulterior ștearsă, iar tânăra a dat vina pe stresul cotidian, nimeni nu a prea crezut-o! Tocmai de aceea a încercat să se revanșeze: a afișat scuze pe vitrina magazinului unde lucrează, a organizat evenimente pentru români, iar tatăl său și-a cerut scuze în mod public și a promis că va angaja 10 străini, însă judecătorii nu s-au lăsat înduplecați.

m1 m2

m3

 

CITEȘTE ȘI:

A spus totul fără perdea! La 4 ani după ce a fost înșelată, Nicoleta Luciu a decis să zică pe șleau ce se întâmplă, de fapt, în căsnicia ei

Nicoleta Luciu a acceptat să acorde un interviu televizat unde a discutat fără perdea, pentru prima dată, despre problemele în căsnicie și despre bărbatul pe care, deși a înșelat-o, l-a iertat, despre cel pentru care a renunțat la cariera în lumea televiziunii!

„E foarte, foarte important ca lucrurile să decurgă frumos şi normal într-un cuplu. Fetele bune au gura mai mică ( şi credeţi-mă că o să fie bine. Niciodată să nu vă certaţi cu soţii. Daţi-le dreptate când au draci şi gata. (…) La noi e invers. El e foarte calm, eu sunt mai agitată pentru că stând de dimineaţă până seara cu copiii am super energie şi câteodată mă mai şi enervez şi primul care-mi iese în cale de multe ori e el. (…) În primul rând am debutat ca model când aveam 15 ani, după care am evoluat, am făcut vreo 15 ani şi acest hobby al meu pentru că am îmbinat utilul cu plăcutul. (…) Când am debutat noi se câştigau foarte mulţi bani. Acum nu mai ştiu preţurile, dar ştiu că la vremea respectivă generaţia de aur făcea foarte mulţi bani la vremea respectivă. Şi asta pentru că erau foarte multe job-uri şi… puţine modele. (…) Crăiasa Zăpezii, am încheiat practic şi prezentarea, dar să ştii că am avut emoţii. Nu ştiu de ce. În mod normal n-ar fi trebuit să am, dar uite că am avut. (…) Nu m-am plâns niciodată pentru că îmi place ceea ce am făcut, n-am regretat niciun moment al vieţii mele, toate au venit la timpul lor, copiii la timpul lor, adică am încercat toate meseriile care puteau fi încercate în showbiz, le-am făcut cu plăcere, cu drag.”, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul emisiunii “Star Matinal”.

Nicoleta Luciu este căsătorită cu Zsolt Csergo, alături de care are patru copii. Primul dintre ei este Zsolt junior, iar ceilalţi trei sunt tripleţii Kim, Karoly şi Kevin.

loading...
loading...