Are 120 de KILOGRAME și a făcut carieră în MODELLING! Uite cum arată ROMÂNCA cea mai frumoasă PLUS SIZE. Și tu ai fi gelos, oricât de bine ai arăta!/ FOTO

Faceți cunoștință cu Diana Secară, o tânără în vârstă de 26 de ani, care demonstrează că o femeie poate fi frumoasă chiar dacă nu se încadrează în tiparul „perfecțiunii”, impus de capriciile modei.

Diana are 120 de kilograme și nu este deloc deranjată de acest aspect. Din contră, tânăra a reușit să își construiască o carieră modelling, fiind singurul model plus size din România.

diana-secaru-1

Mie îmi place să mi se spună că sunt o femeie grasă! M-am hotărât într-o zi că nu mai vreau să fiu doar grasă, vreau să fiu grasa aia faină! Cred că fetele plinuţe trebuie să aibă o femeie care să le reprezinte!”, a povestit Diana în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”.

Are o carieră strălucită, dar lucrurile nu stau altfel nici pe plan personal pentru tânăra româncă. Diana este căsătorită și și-a cunoscut soțul pe o rețea de socializare.

diana-secaru-2

Ne-am mutat împreună după o simplă cafea. El trăia în Spania, dar pe jumătate este român. După două luni de vorbit doar pe net, m-am dus la el, pentru că aveam un proiect în apropiere. Apoi, când m-am văzut singură întoarsă în Germania, cu un ditamai pepenele verde în faţa blocului, mi-am zis <<Eu nu mai pot, eu am nevoie de un bărbat!>> şi l-am sunat şi i-am zis <<Nu te muţi în Germania?”. Practic, mi-am luat bărbat ca să îmi care pepenele!”, a spus tânăra glumind, în cadrul aceleiași emisiuni.

diana-secaru-3

Cum a reușit Diana Secaru să devină un model internațional și ce sfaturi are pentru femeile plinuțe, află sâmbăta aceasta, de la ora 22:00, în cea mai nouă ediţie a emisiunii “Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Sursa Unica

loading...
loading...