Apariția care i-a pus pe jar pe toți bărbații! Bianca Drăgușanu: „Nu observați nimic schimbat la mine?” E incredibil cum a apărut în platoul emisiunii, nu le venea să creadă

Bianca Drăgușanu a avut o apariție răvășitoare în platoul emisiunii pe care o prezintă. Deși și-a obișnuit telespectatorii cu aparițiile ei provocatoare, de data aceasta vedeta de televiziune a purtat o rochie neagră și o curea în talie, dar și o perucă. Bianca Drăgusanu nu avea cum să treacă neobservată. Iată cum a arătat:

b1

În plus, a existat și un mic schimb de replici pe această temă, în platou:

„- Mihail, chiar nu observi nimic schimbat la mine?

– Ba da, tu esti mama acelor dragoni dintr-un serial celebru.

– Da, domne, sunt mama dragonilor”, au fost replicile dintre Bianca Drăgușanu și solistul din emisiune, Mihail Gheorghe.

În cadrul aceleiași emisiuni, Bianca a venit pregătită cu sfaturi pentru îndrăgostiți, sau pentru cei care își caută marea iubire: „Vreau sa va gasiti jumatatea, mai oameni buni! Va ajut eu! De-asta sunt aici. Si va spun cele sase semne ca l-ati gasit. Am citit si eu pe la altii.

1. te simti in siguranta cand esti cu ea si abia astepti sa petreci putin timp cu ea la finalul unei zile ocupate, nu exista alte brate in care ai vrea sa dormi

2. te face sa te simti inteles, mai ales cand nici tu nu stii ce e in capul tau

3. va iertati reciproc. Poate tu esti golan, ea are vorba mai iute, indiferent ce ai facut stii ca o sa te ierte.

4. respectati diferentele dintre voi. Nici macar nu trebuie sa fiti de acord, dar sa ajungeti la un numitor comun

5. aveti aceleasi idealuri: daca ganditi la fel, sunteti suflete-pereche

6. ai gasit ce trebuie daca stii ce si cum gandeste fara sa fie nevoie de discutii lungi

Jumatatea e persoana care alege sa ramana langa tine chiar daca i se deschid oportunitati de plecare!”, a spus Bianca Drăgușanu.

Sursa: wowbiz.ro

CITEȘTE ȘI:

Primul schimb de replici dintre Cătălin Botezatu și Victor Slav la „Bravo ai stil. All stars”: „Alo, Bianca…” „Ești sigur?” Ce s-a întâmplat a ajuns până la Bianca

Cătălin Botezatu și Victor Slav sunt acum obligați să fie colegi în cadrul unei emisiuni televizate: designerul este acum jurat, pe când Victor Slav face parte din „Brigada sexy”, împreună cu Alex Velea și Bogdan Vlădău, brigada fiind prezentă doar în finala săptămânii respective.

Așa se face că, sâmbătă seara, a avut loc un moment inedit în cadrul galei. Totul a început în momentul în care, Otilia, una dintre concurente, și-a prezentat numărul. Imediat cum blonda a intrat în platou dansând salsa, Victor Slav s-a ridicat rapid și a început să danseze cu ea, totul pentru ca la finalul momentului, cei doi să intenționeze să iasă din platou.

Ținând cont de istoria pe care o are Cătălin Botezatu cu Bianca Drăgușanu, designerul nu s-a putut abține și a pronunțat numele acesteia, pentru a-i aminti lui Victor de ea: „Alo, alo, Bianca? Bianca, ai terminat emisiunea?”. Însă nici Victor nu s-a lăsat mai prejos, a răspuns imediat: „Nu iti raspunde la ora asta”. Cu toate astea, Cătălin a continuat și a replicat: „Esti sigur?”.

Deși totul a fost, cel puțin aparent, în spirit de glumă, atât jurații cât și telespectatorii s-au bucurat de aceste mici înțepături între cele două vedete.

loading...
loading...