Anunțul zilei în showbiz! Lidia Buble si Razvan Simion s-au casatorit? Toate detaliile evenimentului: Cand si unde a fi avut loc nunta:

Din Maldive vin vești de nuntă. Oare asta încearcă să transmită Răzvan Simion prin contul său de Instagram? Matinalul de la Antena 1 a postat pe contul său o poză cu iubita, Lidia Buble, iar descrierea aleasă bate cumva un apropo care duce cu gândul la o eventuală cerere în căsătorie.

„Say „I DO!”..”, scrie Răzvan Simion sub fotografia care pare să o înfățișeze pe Lidia Buble mireasă. Sigur, o mireasă atipică însă, „atât de tipică” pentru ținutul în care se află.

35616993_698093367196791_8102295180717064192_n1-1024x1024

Potrivit ciao.ro, Lidia Buble a povestit că se așteaptă ca nunta să fie organizată în taină de Răzvan, iar ea să fie adusă, cumva, fix în mijlocul ei.

Surprizele de genul acesta au devenit o normalitate pentru cuplul Lidia Buble – Răzvan Simion, iar vacanța din Maldive este exemplul cel mai recent. Am putea să spunem că și această nuntă atipică, însă nu avem încă o confirmare oficială.

Răzvan Simion și Lidia Buble trăiesc o poveste de dragoste de mai bine de 3 ani, o poveste de dragoste pusă la încercare de multe ori.

În ciuda tuturor, cei doi au decis de fiecare dată să meargă mai departe, iar astăzi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz atât din punct de vedere personal, cât și din punct de vedere profesional. „Și asta se vede!”, după cum a declarat Lidia Buble pentru ciao.ro.

loading...
loading...