Anunțul șoc făcut de Loredana Chivu, după ce a văzut cazul bătrânului bătut crunt la Brașov! Fanii au rămas stupefiați: „Vă rog, distribuiți!”

Foto: fanatik.ro

Fanii Loredanei Chivu au avut o mare surpriză ieri seară, vedeta i-a surprins cu reacția ei, imediat ce a văzut știrea cu bătrânul în vârstă de 66 de ani, bătut grav la Brașov. Chivu a demonstrat că este extrem de ușor de impresionat, ea a cerut ajutorul prietenilor săi virtuali, printr-o postare pe Facebook, pentru a-l identifica pe bărbatul care le-a căzut victimă celor doi tineri.

„Il cunoaste cineva pe acest om si stie cum as putea sa iau legatura cu el? un contact,va rog..distribuiti..”, a scris Loredana pe contul ei de pe o reţea de socializare. Imediat fanii Loredanei au sărit să îşi dea mai mult cu părerea decât să ajute concret cu un indiciu. Probabil că frumoasa blondină a fost atât de impresionată de cazul acesta încât își dorește neapărat să-l ajute cum poate pe bietul bătrân căzut victimă fără vină.

Vă amintim că la audieri cei doi tineri agresori au declarat că s-ar fi certat din cauza banilor și astfel au vrut să-și regleze conturile: „Doi tineri, unul de 18 ani din judeţul Botoşani, iar celălalt de 23 de ani din judeţul Buzău, au agresat un bărbat în vârstă de 66 de ani din judeţul Vrancea. Cei trei se cunoşteau anterior şi ar fi intrat în conflict din cauza unei sume de bani. Cei doi indivizi au fost surprinşi de agentul de pază. Au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, iar ulterior instanţa a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, a spus Gabriela Dinu, conform Agerpres. Tot ea a mai declarat că cei doi tineri sunt cercetaţi în continuare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Rănitul are nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale.

CITEȘTE ȘI:

Muncitorii săpau la galeriile de metrou de sub București și au descoperit o ușă. În spatele ei, era o creatură umanoidă care a băgat groaza în ei! Au fugit mâncând pământul. Este de-a dreptul șocant ce a urmat

Contele Incappuciato a făcut o dezvăluire de-a dreptul șocantă în emisiunea „Voi cu Voicu”. Doi muncitori au făcut o descoperire uluitoare în timp ce săpau la galeriile de metrou.

„Cu ocazia unor săptături în anii 1985-1990, la galerile din metrou, doi munciori au descoperit în zona Izvor, în spatele unei uși metalice, o creatură umanoidă, care stătea în stare de conservare. Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat. Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supravegheau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”, a povestit invitatul Mirelei Voicu.

Tot el a mai făcut dezvăluiri și despre câteva dintre misterele care se ascund sub Munții Carpați, dar și despre rețeaua de tuneluri inițiatice de sub România. Autoriii cărți „Secretele României subterane” scrie că ar exista 500 de tuneluri și catacombe săpate din vremurile străvechi, unele sunt săpate sub munți, altele sub cetăți. Inițial aveau rolul de refugiu, dar ulterior au fost lansate mai multe ipoteze. Că sub Munții Bucegi ar fi o bază militară secretă, alții că e o zonă controlată de extratereștri, potrivit antena3.ro. Ba mai mult, tunelurile ar fi dispuse sub forma lupului dacic!

„Reteaua energetică s-a desprins de cea subterenă, au loc schimbri pe continetul european. De ce munții noștii se numesc Carprați, unghiul făcut între Carpații Occidentali și Meridionali este identic cu unghiul piramidei lui Keops. Acest loc, numit grădina Maicii Domnului. (…) Tuneluri subterane de sub întreaga Europă, inclusiv la noi. De ce se numesc Carpații așa? Carpata, în sanscrită a pornit acest nume: „Locul unde a coborât lumina pe pământ”, susține Contele Incapucciato.

 

loading...
loading...