Anunțul momentului! A zis adevărul despre sarcina cu milionarul, s-a aflat în sfârșit! A dat răspunsul mult așteptat, în urmă cu puțin timp

Mădălina Apostol a pus lumea mondenă pe jar cu o imagine pusă pe rețelele de socializare în care apărea un test de sarcină al cărui rezultat era pozitiv, sugerând, astfel, că urmează să întemeieze o familie alături de iubitul ei, milionarul Nick Rădoi. Însă totul s-a schimbat radical, la doar câteva ore de la acest anunț, pentru care a primit multe felicitări.

Cum vestea că este însărcinată cu Nick Rădoi a fost dată chiar în ziua de 1 aprilie, foarte mulţi oameni s-au întrebat dacă nu cumva este vorba de o glumă. Chiar aşa a fost! Mădălina Apostol a lămurit situaţia tot pe reţelele de socializare: „Păcăleală de 1 aprilie”, a scris Mădălina Apostol, potrivit spynews.ro. „Felicitări! / Asta e de 1 aprilie? / Felicitări, sarcină uşoară! / 1 aprilie? / Ultimul lucru pentru ca iubirea și fericire voastră să fie deplină! Vă pup”, au reacţionat oamenii la postarea Mădălinei Apostol cu testul de sarcină.

CITEȘTE ȘI: 

Vestea bombă în showbiz! O vedetă cunoscută de la noi e însărcinată cu Nick Rădoi! Ea arată perfect, el e mult mai bătrân… Nimeni nu se aștepta la așa ceva de la ea: „Fără cuvinte!”

Vestea bombă a momentului în lumea mondenă românească este aceea că Mădălina Apostol este însărcinată cu Nick Rădoi, sau, cel puțin asta este ceea ce au putut înțelege oamenii din cea mai recentă postare a tinerei, pe rețelele sociale. Mădălina Apostol a făcut publică o fotografie cu un test de sarcină pozitiv, l-a etichetat şi pe Nick Rădoi şi a pus în descriere o mulţime de inimioare. „Fără cuvinte“, a mai scris Mădălina Apostol în dreptul testului de sarcină.

„Felicitări! / Asta e de 1 aprilie? / Felicitări, sarcină uşoară! / 1 aprilie? / Ultimul lucru pentru ca iubirea și fericire voastră să fie deplină! Vă pup “, au reacţionat oamenii. Deși toată lumea a întrebat dacă este cumva o păcăleală de 1 aprilie, Mădălina Apostol nu a spus că totul a fost o glumă până acum!

„Ne-am respectat tot timpul. În relaţia noastră, de când ne cunoaştem, tot timpul a predominat respectul. Pentru mine este foarte important că el mă respectă pe mine, îmi respectă familia. De aici totul porneşte frumos. La ceea vreme, noi am fost convinşi că nu se poate şi el nu vroia să accepte ca eu să plec destul de des în România, vroia să stăm împreună mai mult.Şi eu aş fi vrut asta, dar normal că avea de stat şi în România. Ne cunoaştem destul de bine”, spunea Mădălina Apostol în urmă cu câteva săptămâni.

madalinaapostol

loading...
loading...