Anunțul la care nu se aștepta nimeni! A zis că nu o ia, dar s-a răzgândit: Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru se căsătoresc. Dezvăluiri detaliate despre fericitul eveniment:

Mulți admiratori ai cuplului și-au pus această mare întrebare: când o va lua Vladimir Drăghia de soție pe Alice Cavaleru? Iată că, acum, a venit și răspunsul. Viitorul mire a mărturisit că își va uni destinele cu femeia care l-a transformat într-un familist convins, iar evenimentul va avea loc chiar luna viitoare!

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru, care au împreună o minunată fetiță, se vor căsători pe 21 iulie, în acest an. Detaliile sunt deja puse la punct, iar vedeta a „dat din casă” cam cum o să arate fericitul eveniment.

„La mare, pe plaja unor prieteni, pe 21 iulie. Ne-am propus să nu facem din organizarea acestui eveniment o corvoadă și până acum ne-a ieșit. Decurge totul firesc. Alice s-a îndrăgostit la prima vedere de inel, la a doua de rochie. Nu se va striga darul, nu se vor servi sarmale, nu se va fura mireasa. Vom chema doar prietenii apropiați și familia. Ne vom întâlni de dragul de a fi împreună, de a celebra evenimentul, nu pe noi doi”, a declarat Vladimir Drăghia, pentru VIVA!

Alice Cavaleru l-a văzut pe Vladimir Drăghia, pentru prima dată, în urmă cu 10 ani, într-un supermarket. Tot acolo, l-a și revăzut, 4 ani mai târziu. De atunci, între ei s-a înfiripat o minunată poveste de dragoste.

loading...
loading...