Anunț tragic de ultimă oră făcut în urmă cu puțin timp! Un medic din Costa Rica a consultat-o pe Elena Udrea, ce a descoperit e sfâșietor, a distrus-o! Din păcate, e adevărat

Elena Udrea nu s-a prezentat miercuri la judecarea dosarului „Gala Bute”, dar se pare că a avut un motiv serios pentru a face acest lucru. Avocații săi au anunţat Instanţa că un medic din Costa Rica i-a recomandat „odihnă absolută” fostului ministru. Blonda nu a venit la proces, în timp ce avocaţii ei au confirmat că se află în Costa Rica. Apărătorii au cerut amânarea judecării dosarului, susţinând că Udrea vrea să fie prezentă şi să pună întrebări martorilor. Avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus trei înscrisuri medicale emise de un doctor din Costa Rica. recomandarea este aceeași în toate trei: „odihnă absolută”.

„Depun trei înscrisuri traduse de un traducător autorizat, transmise de Elena Udrea. Primul înscris este din 22 februarie şi prezintă tabloul medical al acesteia. Medicul din Costa Rica face parte din Colegiul Medicilor din această ţară. Al doilea înscris este din 24 februarie. Cel de al treilea este din 13 martie 2018, care centralizează situaţia medicală. Medicul dispune odihnă absolută pentru Elena Udrea. Clienta mea este în imposibilitate obiectivă de a se prezenta. Ea vrea să fie prezentă la audierea martorilor. Solicitarea apărării este de amânare a audierii martorilor la un termen viitor, când domnia sa se va prezenta la proces, dacă starea de sănătate îi va permite”, a spus avocatul.

În cele din urmă presa mondenă a aflat adevăratul motiv al lipsei de la proces a politicianului, iar surse apropiate Elenei Udrea au confirmat. Aflată în Costa Rica, Udrea a pierdut unul dintre gemeni, și se pare că trece prin momente extrem de delicate fiindcă de când a primit vestea tragică de la medici, nu se mai poate opri din plâns. În plus, pericolul nu a trecut. Motivul pentru care medicii din Costa Rica i-au recomandat odihnă este teama acestora ca al doilea făt să nu fie și el afectat, riscul ca acest lucru să se întâmple fiind unul „major”.

Elena Udrea îşi doreşte extrem de mult să devină mamă, iar în urma acestui eveniment nefericit, a rămas devastată de durere şi nu se poate opri din plâns. Visul său de a deveni părinte este la un pas să nu se realizeze, având în vedere faptul, că nici cel de-al doilea geamăn nu este în siguranţă, iar medicii i-au recomandat Elenei Udrea repaus total.

Acest lucru se întâmplă după ce, în urmă cu ceva vreme, fostul ministru al Turismului a făcut un anunț alarmant despre sarcină: „Am problemele de ordin fizic. Nu pot să ies din casă.”, a spus Elena Udrea, din Costa Rica, într-o intervenție telefonică la România TV. „Sarcina evoluează bine, este gemelară, deci sunt doi băieți. Costa Rica este o țară frumoasă și prietenoasă, însă pentru cei care trăiesc aici mi se pare o țară foarte scumpă.”, mai declara ea.

loading...
loading...