Anunț de ultimă oră! Informația bombă aflată abia acum, la 8 ani de la moartea Mădălinei Manole! Au făcut totul în mare secret, nu au vrut să știe nimeni ce se întâmplă

Sorin Urziceanu, bărbatul care i-a vândut Furadan (otravă) Mădălinei Manole, fusese arestat cu surle și trâmbițe pentru trafic de persoane, după ce a fost condamnat în 2014 la cinci ani de pușcărie. Ei bine, se pare că zilele trecute el a fost eliberat în mare secret de către magistrații Judecătoriei Timișoara, totul realizându-se cu o discreție maximă.

„Admite cererea formulată de petentul condamnat Urziceanu Sorin-Cristian, deţinut în Penitenciarul Timişoara, privind liberarea condiţionată din executarea pedepsei de 5 închisoare, aplicată prin sentinţa penală nr. 750/2014 a Tribunalului Timiş. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr.960/2015 emis de Tribunalul Timiş şi atrage atenţia acestuia asupra consecinţelor nerespectării dispoziţiilor art.61 Cod penal”, au hotărât judecătorii.

Mădălina Manole s-a sinucis în dimineaţa zilei de 14 iulie 2010, chiar în ziua ei de naştere. Certificatul medico-legal de la Institutul Naţional de Medicină Legală (INML) „Mina Minovici” a atesat faptul că Mădălina Manole s-a sinucis cu Furadan – otravă pe care a cumpărat-o de la Sorin Urziceanu. Pe 12 august 2010, legiştii au încheiat analiza toxicologică în cazul Mădălinei Manole şi au constatat că artista înghiţise doar Furadan, nefiind găsite în sânge alcool, barbiturice, droguri sau produse pentru slăbit, potrivit spynews.ro.

madalinamanole

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Oana Zăvoranu șochează din nou, își pregătește moartea! Ce vrea să îi facă soțul ei după ce moare, a spus-o în direct și toți s-au îngrozit!

Oana Zăvoranu este o obișnuită a emisiunilor mondene pentru că are mereu ceva cu care de obicei șochează opinia publică. Invitată recent la o altă emisiune TV, Oana a avut o apariție de neimaginat: s-a prezentat în platou cu motanul ei împăiat, Marty, și a vorbit pe larg despre momentul morții acestuia.
„A murit la 18 ani şi jumătate, avea insuficienţă renală. Este împăiat, conservat. Ochii nu s-au putut conserva şi i-am comandat în America. Marty este o operă de artă, a fost sufletul meu! Înăuntru nu mai are nimic, dar mustăţile sunt ale lui, blăniţa a stat 4 luni de zile la tăbăcit. Aceasta este inima lui, care se ţine într-o ceară şi a rămas la mine, nu aveam cum să nu o am”, a spus Oana Zăvoranu, îndurerată.

„Simţeam când se uită la mine, că se uiă tata. În momentele mele cele mai grele, de disperare, când am avut o tentativă de suicid l-am luat pe Marty în braţe. El mă simţea atât de bine şi ştia când sunt supărată. Îmi este foarte greu, el nu poate fi înlocuit. M-a costat foarte mult, câteva mii de euro”, a mai spus Oana Zăvoranu în emisiune.

În afară de povestea motanului ei împăiat, Oana a făcut și câteva afirmații tulburătoare despre moartea ei. Vedeta aprecizat că și-ar dori ca și ea să fie împăiată, dacă soțul ei ar simți această nevoie: „Te gândeşti când o să mor? Eu aş fi pro acestui lucru. Mi-aş dori să fiu împăiată dacă Alex ar simţi nevoia. Aşa sunt eu. Decât să nu mai atingi omul acela, mai bine îl conservi”, a declarat Oana, șocând pe toată lumea.

loading...
loading...