Anunț de ultimă oră în showbiz! Pepe, momente grele în familie! A fost operat de urgență! Ce se întâmplă în aceste momente

Pepe a avut în aceste zile momente extrem de grele din cauza faptului că tatăl său, Ion Talent, a fost operat de urgență, pe cod deschis, o intervenție chirurgicală menită să îi salveze viața.

,,Da, tata a fost operat, la Balotești, la clinica de acolo. A avut nevoie de un triplu by-pass, nu era bine. Dar acum, mulțumesc lui Dumnezeu și medicilor de acolo, este foarte bine. E în afara oricărui pericol, și-a revenit, deja se poate ridica pe marginea patului, la două zile de la operație. Este bine, iar asta e tot ce contează. Am avut emoții din cauza operației, dar, din fericire, totul este perfect, iar acum are puterea să facă și glume”, a declarat Pepe jurnaliștilor de la spynews.ro.

Dar se pare că celebrul lui tată, Ion Talent, avea de multă vreme probleme cardiace și a așteptat până în ultimul moment pentru a trece prin operație: ,,E bine că măcar acum, în ultimul ceas, și-a făcut intervenția și că medicii au făcut tot ce le-a stat în putință să fie el bine și că au și reușit asta”.

În prezent tatăl lui Pepe se recuperează în urma operației.

Cei care nu îl știu pe Ion Talent trebuie să afle că este cunoscut atât pentru talentul său în muzică, dar și pentru talentul referitor la ceea ce înseamnă bucătărie românească autentică. Ion Talent a fost timp de ani de zile proprietarul unui restaurant de lux unde se puteau servi tot felul de delicatese care, într-o vreme, nu se mai găseau în altă parte, precum: momiţe, fudulii de viţel, pastramă de berbecuţ, produse măcelărești româneşti, măduvioară, coltlete tăvălite în jar, ciorbe, saramuri, muşchiuleţ și multe altele.

Sursa: spynews.ro.

CITEȘTE ȘI:

S-a rupt lanțul de iubire! SCANDAL monstru între Pepe și Raluca! S-a intamplat… Nimeni nu se aștepta la asta acum

Pepe şi Raluca au fost prinși, de o publicație de știri, că se ceartă în mașină.

Aceștia erau într-o ipostază total diferită faţă de cum și-au obişnuit fanii până acum. Dacă de obicei artistul şi soţia lui, Raluca Pastramă, sunt foarte sociabili şi împărtăşesc momente din viaţa lor, de această dată au încercat să evite orice tip de discuţie.

Ajunşi în faţa casei, Raluca a coborât fulger din maşină şi a intrat în curte, evitând orice contact direct cu paparazzii noştri, să nu fie filmată cu ochii în lacrimi, iar Pepe deşi zâmbea şi încerca să pară un pic mai relaxat, situaţia dintre cei doi era vizibil tensionată.”, scrie Cancan.

Incidentul s-a petrecut la începutul lunii iunie, la restaurantul Fumetto, din Capitală. După ce au petrecut toată noaptea, Raluca şi Pepe s-au certat la un moment dat aprins din cauza unor femei care i s-au arătat disponibile lui Pepe.

Iar cântăreţul abia a aşteptat să socializeze cu admiratoarele şi a intrat în jocul lor. Deranjată vizibil, soţia artistului a luat-o la fugă, la un moment dat, înspre maşină, dar acesta a prins-o chiar în clipa în care ea voia să plece de pe loc.

Scandalul dintre cei doi a fost atât de mare încât la un moment dat a venit şi poliţia în zonă, sesizată de vecini din cauza zgomotului.

Sursa: Cancan

loading...
loading...