Anunț bombă! Pro TV închide emisia! Decizie istorică luată de postul de televiziune. Au spus când se va întâmpla

Postul de televiziune Pro TV face un anunț incredibil: va închide emisia tuturor stațiilor locale pe care le avea în țară. Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, operatorii de cablu au fost deja anunțați. Drept urmare, 12 stații locale nu vor mai avea semnal propriu. Știrile Pro TV, care aveau un segment în care fiecare stație locală avea semnal propriu, în funcție de zonă, se vor vedea la fel în toată țara.

Anunțul către „cabliști” sună astfel: „Pro TV va înceta furnizarea semnalelor stațiilor locale Pro TV”. Acest lucru se va întâmpla la 1 aprilie, la miezul nopții, iar stațiile locale care nu vor mai avea emisie proprie sunt următoarele:

Pro TV Alba Iulia

Pro TV Arad

Pro TV Brașov

Pro TV Cluj Napoca

Pro TV Constanța

Pro TV Galați

Pro TV Iași

Pro TV Oradea

Pro TV Pitești

Pro TV Sibiu

Pro TV Timișoara

Pro TV Târgu Mureș

Pro TV a menționat pentru Paginademedia.ro că, deși dacă stațiile locale nu vor mai avea semnal propriu, „echipele locale de știri își vor continua activitatea”. Poziția Pro TV, pentru Paginademedia.ro este următoarea: „Începând de luna aceasta, vom optimiza rețeaua națională pentru Știrile PRO TV. Această decizie de business nu are niciun impact asupra conținutului jurnalelor de știri, care va fi în continuare relevant pentru toți românii, menționează răspunsul pentru Paginademedia.ro. Știrile de pe teritoriul României vor fi realizate ca și până acum de către echipele locale de știri, care își vor continua activitatea.”

CITEȘTE ȘI:

Îi dai dreptate?! Raed Arafat, anunț-șoc pentru toți părinții din România: „Vă rog, înainte să vă mutilați copilul pe viață…” Pericolul e uriaș

În ultimii ani controversa vaccinurilor a luat amploare, mai ales după ce multe persoane publice și-au făcut publică decizia de a nu-și vaccina copiii. Însă iată că Raed arafat susține că acest „trend” este unul extrem de periculos. El susține că persoanele publice care îndeamnă la nevaccinare trebuie să realizeze pericolul și să-și asume responsabilitatea.

„Am urmărit înverșunarea cu care unele persoane publice fac reclamă anti-vaccinare! Este datoria mea ca medic să iau o poziție clară fundamentată pe ce am învățat și pe ce am văzut pe parcursul anilor. Este incredibil, și chiar extrem de periculos, pentru că unii chiar cred cele spuse de astfel de persoane care au un grad de credibilitate mare, fiind persoane publice! Ca medic vă spun că cel mai grav lucru ar fi revenirea unor boli care au fost eradicate datorită campaniilor de vaccinare”, a postat Raed Arafat pe pagina sa de Facebook.

„Nu cred ca toate statele conspira impotriva cetatenilor lor si nici statul Roman nu conspira impotriva Romanilor si a copiilor lor! Va rog si va indemn sa va documentati bine inainte de a condamna copilul D-voastra si alti copii cu el la moarte sau la mutilare pe viata!”, a mai precizat Arafat.

„Poliomielita este una dintre bolile eradicate datorita vaccinarii si care a inceput sa reapara din cauza refuzului unor parinti de a-si vaccina copiii lor! Nu stiu ce poate gandi sau simti un parinte care nu-si vaccineaza copilul cand o sa vada copilul sau mutilat pe viata sau cand o sa-si piarda copilul din cauza unei boli impotriva careia acesta nu a fost vaccinat. Respect parerile altora, insa cand o persoana publica face reclama impotriva vaccinarii trebuie sa vina cu probe stiintifice incontestabile. La acest moment singurele probe incontestabile sunt cele in favoarea vaccinarii si nu cele impotriva!”, a mai spus secretarul de stat.

În 2017, Raed Arafat dezvăluia că în Brașov, Cluj și Iași au apărut panouri publicitare cu cu mesaje împotriva vaccinării, care reprezintă „un atentat la sănătatea publică”. Raed Arafat a postat pe Facebook o fotografie cu un astfel de panou publicitar, pe care se pot citi mesajele „Vaccinurile nu sunt sigure! Citeşte prospectele! Informează-te! Cunoaşte riscurile!”.

„Acest panou publicitar a apărut la Braşov acum două zile. Panouri similare au apărut la Iaşi şi Cluj. Înţeleg că este o campanie de “informare”, sau mai bine zis de DEZINFORMARE, asupra faptului că vaccinurile nu sunt sigure. Oare lipsa vaccinării este mai sigură? Celor care încearcă prin orice metodă să transmită omului de rând că vaccinurile nu sunt sigure le spun că lipsa vaccinării poate ucide chiar, sau cel puţin să lase copilul cu invaliditate pe viaţă. Uitaţi-vă la ce s-a întâmplat cu copiii afectaţi de rujeolă. Lipsă vaccinării a fost unul din cauzele principale a formei grave a bolii la copiii nevaccinaţi şi a decesului unora dintre ei”, afirmă secretarul de stat.

loading...
loading...