Anunț bombă! Gabriela Cristea, a fost pusă la punct de șefii ei! Ce i-au promis ca să îi închidă gura definitiv! E știrea momentului!

Faptul că Gabriela Cristea a fost înlocuită de Bianca Drăgușanu după ce a născut, e un fapt cunoscut de toată lumea, doar că Cristea spera că lucrurile nu vor rămâne așa și că se va putea întoarce oricând la cârma emisiunii, lucru care nu s-a întâmplat.

Unele surse spun că aceasta nu a fost cu siguranță alegerea Gabrielei Cristea, șefii vedetei au fost cei care au decis că Bianca Drăgușanu este mult mai potrivită pentru acel show TV. Însă lucrurile s-au precipitat, Gabriela era decisă chiar să își caute dreptatea în justiție sau în presă, acesta a fost momentul când șefii i-au făcut o propunere de nerefuzat: „I-au spus că ar fi cel mai bine să profite de concediul post-natal cât poate de mult, să termine cu botezul, să îl facă, așa cum își dorește, după Paște. Iar apoi îi vor da o emisiune și, mai mult decât atât, îl vor accepta și pe Tavi Clonda, cu formația, în emisiunea ei. Când va avea loc însă, nu i-au spus…”, a declarat o sursă demnă de încredere din televiziunea la care a lucrat Gabriela Cristea, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea a scris recent pe Facebook un nou mesaj referitor la viitorul ei în televiziune: „Dragilor, vă doresc un an nou plin de bucurii, împliniri şi multă iubire în familiile voastre. Ştiu că abia aşteptaţi să ne reîntâlnim, sunt şi eu pregătită şi nerăbdătoare, sper că acest lucru să se întâmple cât mai curând. Va îmbrăţişez cu drag!!!”.

„Concediul meu post natal se încheie la finalul acestei luni și mai am dreptul și la concediu de creșterea copilului. Măcar pe primul să îl termin și mai vedem. Fizic, mă simt pregătită, dar Victoria e încă mititică și cred că are nevoie de cât mai mult timp petrecut cu mami și tati. Deciziile privind cariera mea și a lui Tavi Clonda le vom lua în familie și vi le vom comunica vouă, celor care ne susțineți mereu aproape. Timpul petrecut cu Victoria o să încline balanța într-un sens sau altul. Vă îmbrățișez cu drag”, a mai scris Gabriela Cristea pe contul de Facebook.

Sursa: spynews.ro

CITEȘTE ȘI:

Wow, trebuie să vezi neapărat cum arată acum! Viorica de la Clejani s-a topit pe picioare, nu se mai oprește din slăbit. Uite în ce hal a ajuns!

În ultima perioadă Viorica a uimit pe toată lumea cu un fizic complet schimbat, vedeta a slăbit destul de mult și pare altă persoană! Dacă până acum ceva vreme kilogramele în plus erau ultima ei grijă, acum situația e alta, din motive de sănătate, cântăreața și-a schimbat regimul alimentar.

Tot din motive de sănătate a făcut următoarele schimbări: a renunțat la alimentele nesănătoase și a început să bea regulat un suc natural care a ajutat-o să slăbească mult. Din păcate se pare că din cauza activității pe care o are, starea cântăreței s-a înrăutățit deoarece s-a acumulat oboseala, iar nopțile nedormite și-au spus cuvântul.

Vedeta a dezvăluit ce dietă ţine în prezent: „În ultima perioadă nu m-am simţit prea bine şi a trebuit să iau nişte măsuri radicale. Am avut transaminazele mărite. A trebuit să consum mai multe fructe, ceea ce eu nu prea mâncam. Am auzit şi eu acea sfeclă roşie, un măr, morcov, ţelină. Şi de nu am băut la suc din acesta. Nu urmez niciun tratament, doar am schimbat puţin alimentaţia din viaţa mea. Ioniţă nu ştia că eu coboram la ora 2 noaptea şi rupeam frigiderul în două”.

Iată cum arată acum:

in

loading...
loading...