Andreea Mantea s-a dus cu băiețelul la o nuntă. Ea îmbrăcată într-o rochie mulată superbă, dar să-l vezi pe micuț! Toți au făcut ochii mari când i-au remarcat. David a cucerit pe toată lumea! Foto

David, băiețelul Andreei Mantea a mers cu mama lui la filmările pentru o nouă ediție a emisiunii pe care aceasta o prezintă. Vedeta nu a mai vrut să petreacă atât de mult timp departe de David, așa că l-a luat cu ea tocmai în Oltenia, unde va avea loc un eveniment important, va fi prima nuntă la care va participa el.

Cu această ocazie, Andreea Mantea i-a mărturisit colegului său, Bursucu, faptul că David va avea un rol important, acela de asistent al ei.

Deși este o mamă singură, asta însemnând doar că își crește fiul singură, Andreea Mantea este o mamă dedicată iar micuțului ei pe care îl iubește la nebunie nu-i lipsește nimic, chipul lui radiază mereu de fericire.

De curând, Andreea Mantea a dat publicității o fotografie făcută alături de fiul ei, înainte să se culce. Cel mic era întins pe picioarele mamei și râdea cu gura până la urechi.

Câțiva dintre spectatorii emisiunii nu s-au putut abține și au făcut referire la tatăl lui David, Cristi Mitrea. Iată ce au scris ei despre pe acest subiect:

„Mitrea dormi, chiar ești orb, cum reziști să nu-ți îmbrățișezi puiuțul”, „Nu-ți mai trebuie nimic când ai așa o minune, singurătatea nu mai există și nicio iubire din lume nu este ca aceasta”, au comentat fanii pe pagina de socializare a Andreei Mantea, potrivit libertatea.ro.

Iată mai multe imagini cu această familie fericită:

m1

m2

m3

 

m4 m5

m6

loading...
loading...