Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Dragusanu: “Cu mine nu iti merge / E perioada aia, rade lumea de noi” Scenele s-au petrecut cu Victor Slav de fata:

Andreea Mantea a răbufnit, după ce Bianca Drăgușanu a avut o atitudine nepotrivită față de ea și colegul ei de prezentare, Victor Slav. Bruneta focoasă nu a mai ținut cont că toate camerele de filmat erau pe ea și i-a zis tot ce a gândit prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine”. Victor Slav a fost de față când cele două vedete “s-au înțepat”. Toată scena a avut loc în urma cu câteva luni.

După ce au început să formeze un cuplu ca prezentatori, Andreea Mantea și Victor Slav au auzit foarte des afirmația potrivit cărora le-ar sta bine împreună și în viața privată. Oficial, până acum două săptămâni, prezentatorul TV era iubitul Biancăi Drăgușanu, însă acum, el e singur, iar fanii și apropiații “îl tot cuplează” cu Andreea Mantea. În cadrul unui interviu, bruneta a mărturisit că ea și colegul său de prezentare nu sunt împreună, nu sunt iubiți.

Scenele în care Andreea Mantea a pus-o la punct pe Bianca Drăgușanu s-au petrecut în urmă cu câteva luni, la scurt timp după ce s-a aflat că ea va fi noua prezentatoare a emisiunii “Te vreau lângă mine”. Atunci, fosta iubită a lui Victor Slav a fost invitată în platoul de la “WOWbiz”, însă a fost nemulțumită de prezentarea care i s-a făcut și le-a spus celor doi moderatori că merită ceva mai mult.

“Sunt si eu vedeta Kanal D. Mi s-a parut foarte frumos cum mi-ati facut intrarea, dar totusi, daca suntem acum in familie, si ne permitem, parca mi-as dori o intrare mai WOW, daca tot suntem la WOWbiz. Vreau sa mai intru o data, sa fie mai cu forta. Ca si cum te bucuri ca sunt aici cu adevarat”, le-a spus Bianca Drăgușanu celor doi prezentatori de la “WOWbiz”.

Apoi au urmat scene cu o chitară și un cal. Totuși, înțepăturile din partea prezentatoarei de la “Te vreau lângă mine” au continuat, iar Andreea Mantea nu a mai suportat.

“Fetele fac parte din noua mea echipă, dar mai multe veti vedea luni, la ora 13.00, aici, la Kanal D. Vă mulțumesc foarte mult. A fost drăguț, dar asta pentru ca doamnele de aici au țipat foarte tare si au aplaudat. Eu as vrea sa mai am o intrare”, a mai spus prezentatoarea emisiunii “Te vreau lângă mine”.

“Eu știu că el e bărbatu-tău, dar cu mine nu îți merge!”, a reacționat Andreea Mantea, care deja începuse să își piardă răbdarea.

“Auzi, da’ zi-mi si mie. Asa face si acasa? E perioada aia… Rade lumea de noi. Dragi telespectatori, voua v-a placut? Crezi ca face misto de noi? Asa e ea mai pumn de fier si acasa?”, l-a întrebat Andreea Mantea pe Victor Slav.

Telespectatorii emisiunii “WOWbiz” au comentat la acea vreme că totul a fost doar un scenariu pus la punct de cei trei prezentatori, însă, cârcotașii cred că e și un sâmbure de adevăr.

loading...
loading...